ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Στη Λυών το μεγάλο βραζιλιάνικο ταλέντο


Έτοιμοι να στάξουν το μελάνι φαίνεται να είναι Λυών και Μπρούνο Γκιμαράες , με τους Λε Γκονές να περιμένουν τον ίδιο να τελειώσει τις εθνικές υποχρεώσεις του έν όψη των ολυμπιακών αγώνων .

Ο Μπρούνο Γκιμαράες Ροντρίγκες Μόουρα , γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ρίο Ντε Τζανέιρο . Πρόκειται για έναν 22χρονο παίκτη που αγωνίζεται για τις θέσεις του κεντρικού και αμυντικού μέσου με μεγάλη επιτυχία , καθώς θεωρείται από τα μεγαλύτερα ταλέντα που έχει να προσφέρει η Βραζιλία στον κόσμο του ποδοσφαίρου .

Η νεανική του καριέρα είχε πολλούς σταθμούς με μερικούς από αυτούς να είναι η “CFZ do Rio” (  ομάδα του άλλοτε προπονητή του Ολυμπιακού Ζίκου ή αλλιώς γνωστού ως Λευκός Πελέ ) , η Άουνταξ του Ρίο και η Άουνταξ Σάο Πάουλο, όπου εκεί διαμορφώθηκε ποδοσφαιρικά και πραγματοποίησε το επαγγελματικό του ντεμπούτο . Το 2017 παραχωρήθηκε ως δανεικός στην Αθλέτικο Παρανοένσε και στη συνέχεια υπέγραψε μέχρι το 2021 . Η μετέπειτα πορεία του του εξασφάλισε μια ανανέωση συμβολαίου μέχρι το 2023 καθώς η βραζιλιάνικη ομάδα αναγνώρισε την πραγματική του αξία . 

Από το πρόσφατο παρελθόν μέχρι και σήμερα υπήρξαν πολλές αναφορές για το ενδεχόμενο απόκτησης του από μεγάλα ευρωπαϊκά κλαμπ , με τη Λυών να φαίνεται ότι έχει κερδίσει τη μάχη αυτή . Το ποσό που θα βάλει στα ταμεία της η βραζιλιάνικη ομάδα από την ενδεχόμενη μεταγραφή υπολογίζεται στα 25 εκατομμύρια , ποσό που συμβαδίζει με την χρηματιστηριακή αξία του παίκτη σύμφωνα με το transfermarkt .

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code