ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

«Σίφουνας» ο Πανιώνιος στη Ριζούπολη!


Με δύο τέρματα του Ντουρμισάι ο Πανιώνιος πήρε εύκολα το «διπλό» στη Ριζούπολη, με το παιχνίδι να λήγει στο 0-2 - Χωρίς βαθμούς για πέμπτη σερί αγωνιστική ο Απόλλων!

ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Ισορροπημένα ξεκίνησε το παιχνίδι και με τις δύο ομάδες να δημιουργούν κινδύνους για τις αντίπαλες άμυνες στα πρώτα λεπτά του αγώνα. Αμφότερες οι ομάδες απειλούσαν σταδιακά, με τον Πανιώνιο να καταφέρνει να βάλει τη μπάλα στο πλεκτό με γκολ του Ντουρμισάι στο 37ο λεπτό. Ο Μασούρας βρήκε χώρο από τα αριστερά έκανε τη σέντρα στη περιοχή του Απόλλων και ο Ντουρμισάι από κοντά έκανε το 0-1. Στο 43΄ ο Πανιώνιος λίγο έλειψε να διπλασιάσει τα τέρματά του με το δοκάρι του Σπιριντόνοβιτς. «Φουριόζοι» μπήκαν οι φιλοξενούμενοι και στην επανάληψη, πετυχαίνοντας γκολ και πάλι με τον Ντουρμισάι στο 50ο λεπτό. Ο Τσιλούλης κινήθηκε από τα δεξιά, έκανε τη σέντρα και ο αμαρκάριστος Ντουρμισάι σφράγισε το τελικό 2-0 για τον Πανιώνιο. Στα επόμενα λεπτά δεν άλλαξε κάτι συνταρακτικό στην εικόνα του αγώνα, με τους φιλοξενούμενους να χάνουν τη μια ευκαιρία μετά την άλλη και να μην καταφέρνουν να πετύχουν τρίτο τέρμα.

ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΛΕΙΔΙ

Ο Ντουρμισάι είναι ο άνθρωπος του αγώνα. Τα έκανε όλα στο σημερινό ματς. Πέτυχε τα δύο τέρματα της νίκης, ενώ πέτυχε και τρίτο το οποίο ακυρώθηκε ορθώς, καθώς ήταν εκτεθειμένος από την άμυνα του Απόλλων.

ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ

Ο διεθνής στόπερ του Απόλλων, Άνταμ Τζανετόπουλος ήταν και πάλι κατώτερος των περιστάσεων και δεν κατάφερε να ξεχωρίσει με την απόδοσή του. Δεν έχει βρει ακόμη τα πατήματά του στην «Ελαφρά Ταξιαρχία» και συνεχίζει τις άσχημες εμφανίσεις με τη φανέλα του Απόλλων, ενώ αποκτήθηκε ως ηγέτης της άμυνας.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

Πανιώνιος (Ανιγκό): Κότνικ - Κούρντι, Ντομίνγκες, Μπανανά, Παπαγεωργίου - Κεϊτά, Κόρμπος, Μασούρας - Σπιριντόνοβιτς, Ντουρμισάι, Τσιλούλης.

Απόλλων Σμύρνης (Μοντεαγούδο): Χουάντερσον – Λούκιτς, Τζανετόπουλος, Βαφέας – Ακόστα, Κοντοές, Γκονζάλες, Ντ’ Ούρσο, Ναδάλες - Τόμας, Γκάρος.


ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΠΑΟΚ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΑΡΗΣ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code