ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Η επόμενη μέρα μετά την πρόκριση,τα εγκλήματα του Μίχελ και η Σπαρτάκ

Ο ΠΑΟΚ προκρίθηκε με σχετική άνεση εναντίον της Βασιλείας και ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει την Σπαρτάκ Μόσχας στην προσπάθειά του να μπει για πρώτη φορά στην ιστορία του σε όμιλο Champions League.
Ο Δικέφαλος έφυγε νικητής και από την Ελβετία με το επιβλητικό 0-3 χάρις στα γκολ των Βαρέλα, Πρίγιοβιτς και Ελ Καντουρί και επικεντρώνεται στην επόμενη σειρά αγώνων με την Σπαρτάκ Μόσχας.

Η αλήθεια είναι πως ο αγώνας δεν ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τον ΠΑΟΚ που είδε τον αρχηγό του, τον Αντελίνιο Βιερίνια, να αποχωρεί από το ζέσταμα με πρόβλημα στον δικέφαλο και κάπου εκεί, ξεκινάνε τα προβλήματα.
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου καλείται να κάνει αλχημείες στην τετράδα της άμυνας, παρατάσσοντας μία σύνθεση στην οποία οι τέσσερις της άμυνας έπαιζαν πρώτη φορά μαζί σε επίσημο παιχνίδι.
Ο Βαρέλα από δεξί στόπερ έγινε αριστερό, ο Κρέσπο μετακινήθηκε στη θέση του αριστερού μπακ και παρτενέρ του Φερνάντο Βαρέλα στο κέντρο της άμυνας έγινε ο Ευγέν Χατσερίντι, ο οποίος έκανε και το επίσημο ντεμπούτο του. Μία αμυντική τετράδα που από την πρώτη στιγμή έδειξε επηρεασμένη από τις παραπάνω αλλαγές, που εν τέλει κατάφερε με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο να αντεπεξέλθει στην πίεση της Βασιλείας.

Εκεί που πρέπει να σταθούμε,ή καλύτερα εκεί που θα σταθώ εγώ, είναι το μεγάλο ποδοσφαιρικό έγκλημα που συνεχίζεται μέχρι και την στιγμή που γράφω αυτές τις γραμμές, η έλλειψη ενός καθαρόαιμου αριστερού μπακ. Η επιθυμία του προπονητή είναι να παίζει σε αυτή την θέση ο Αντρέ Βιερίνια και ποιός είμαι εγώ που θα κρίνω αυτή την επιλογή. Παρόλα αυτά, η ευθύνη που βαραίνει τον Τεχνικό Διευθυντή της ομάδας, τον Λούμπος Μίχελ, είναι πολύ μεγάλη. Δεν νοείται ομάδα χωρίς δεύτερο αριστερό μπακ. Η επιθυμία του Ραζβάν Λουτσέσκου για αριστερό μπακ και επιθετικό με διαφορετικά χαρακτηριστικά από αυτά του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, είναι γνωστή και δεδομένη. Έχουμε φτάσει 1η Αυγούστου λοιπόν, και κανείς από τους δύο δεν έχει έρθει.
Άρα ο ΠΑΟΚ πάει την επόμενη εβδομάδα και την μεθεπόμενη στους αγώνες με την Σπαρτάκ Μόσχας με την ελπίδα ο Βιερίνια να μην έχει κάτι σοβαρό. Αλλιώς ο Λουτσέσκου καλείται σε μία εβδομάδα, την τετράδα ανάγκης στην άμυνα, να την κάνει τετράδα επιλογής.

Συνοψίζοντας λοιπόν, η επόμενη μέρα της πρόκρισης, βρίσκει τον ΠΑΟΚ έτοιμο να πετύχει τον μεγάλο του στόχο, έχοντας δείξει στα πρώτα δύο παιχνίδια της σεζόν πως είναι ικανός για πολλά πράγματα. Είναι κρίμα όμως αυτή η προσπάθεια του Ραζβάν Λουτσέσκου και των παιχτών του να υποσκάπτεται από ανθρώπους χωρίς ποδοσφαιρική λογική.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code