Άκυρο στον Μπάθα η ΑΕΛ λόγω εθνικιστικής ανάρτησης - sportsnewsgreece

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Post Top Ad

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Τρίτη, 3 Ιουλίου 2018

Άκυρο στον Μπάθα η ΑΕΛ λόγω εθνικιστικής ανάρτησης

Η ΠΑΕ ΑΕΛ με ανακοίνωση της έκανε γνωστή την ακύρωση της μεταγραφής του αλβανού παίχτη Ιντρίς Μπάθα επειδή παλαιότερα φαίνεται να ανήρτησε φωτογραφία στην οποία σχηματίζει το σύμβολο της «Μεγάλης Αλβανίας».
Μάλιστα στην ανακοίνωση της θεσσαλικής ΠΑΕ συμπεριλαμβάνονται και τα μηνύματα του τεχνικού διευθυντή, Βασίλη Βάνη με αποδέκτη τον μάνατζερ του παίχτη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΛ:

«Η ΑΕΛ δημοσιοποιεί τους λόγους για τους οποίους δεν ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του αλβανού ποδοσφαιριατού Idriz Batha παρά το γεγονός ότι ο ρουμάνος μάνατζερ του παίκτη απείλησε με προσφυγή στη FIFA εάν δεν ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Δημοσιοποιούμε το γραπτό μύνημα του τεχνικού διευθυντή της ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Βασίλη Βάνη προς τον ρουμάνο μάνατζερ του παίκτη».

Το μήνυμα που έστειλε ο αθλητικός διευθυντής της ΑΕΛ στο whatsapp προς τον μάνατζερ του παίκτη:

«Ο πιο σημαντικός λόγος που ακυρώνουμε την μεταγραφή είναι πως είδαμε μια φωτογραφία του παίκτη στο ίντερνετ που κάνει το σύμβολο της μεγάλης Αλβανίας και αυτό γιατί έχουμε πολλούς Σέρβους στην ομάδα μας κι επίσης η μεγάλη Αλβανία έχει μέσα της περιοχές από την Ελλάδα και οι φίλαθλοι θ' απογοητευτούν. Θα στο εξηγήσω στο τηλέφωνο και πρέπει να το γράψεις κι εσύ. Δεν θέλω να δημοσιοποιήσω το μήνυμα γιατί σε σέβομαι. Βασίλης Βάνης, αθλητικός διευθυντής της ΑΕΛ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Top Ad

Responsive Ads Here