ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Δεν αφήνουν παίκτη να υπογράψει σε άλλη ομάδα στην Κρήτη!

Ο Κωνσταντίνος Ασουμανάκης βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος του αθλητικού χώρου στην πόλη του Ρεθύμνου καθώς η πρώην ομάδα του δεν του επιστρέφει το δελτίο του ώστε να πραγματοποιήσει μεταγραφή σε άλλη ομάδα του τοπικού πρωταθλήματος.
Συγκεκριμένα,ο 25χρονος στράικερ με πολύχρονη παρουσία στα τοπικά πρωταθλήματα της πόλης και του νησιού υπέγραψε πριν ένα χρόνο στην ομάδα του Ψηλορείτη.Το συμβόλαιο του Κωνσταντίνου έληξε πριν δύο μήνες,εκείνος δεν συμφώνησε σε ανανέωση και επέκταση του προκειμένου να φύγει από τον Ψηλορείτη συνεχίζοντας για οικογενειακούς λόγους την καριέρα του σε άλλη ομάδα.Ο νεαρός ποδοσφαιριστής αποτελεί "αγαπημένο" παιδί των γηπέδων,ένας άνθρωπος που δεν έχει δώσει ποτέ δικαίωμα για τέτοια συμπεριφορά απέναντι του.Σήμερα,σε επιστολή που δημοσίευσε μέσω του Sportsnewsgreece θέλει να κάνει γνωστή στην τοπική κοινωνία την αντιμετώπιση που έχει από την πρώην ομάδα του.



Αναλυτικά, η γραπτή επιστολή του Κώστα Ασουμανάκη, αναφέρει:

«Στα αρκετά χρόνια που ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο, κάτι που αγαπώ και ζω με αυτό από μικρό παιδί, αναγκάζομαι τώρα στα 25 μου χρόνια να δημοσιεύσω αυτή τη δήλωση για να μάθει ο κόσμος τι συμβαίνει με το δελτίο μου, που κάποιοι «κύριοι» με το έτσι θέλω δεν μου το επιστρέφουν. Πέρυσι τέτοια εποχή πήγα με μεταγραφή στο Ψηλορείτη για ένα έτος. Σε αυτή τη σεζόν έδωσα ό, τι καλύτερο, ώστε να πετύχει η ομάδα το στόχο της. Έτσι, φέτος τώρα δύο μήνες, ενώ δεν έχω υπογράψει ούτε συμβόλαια, ούτε έχουμε συμφωνήσει για ανανέωση με τη διοίκηση του ΑΟΨ, δεν μου δίνουν το δελτίο μου, για να συνεχίσω κάπου αλλού, χωρίς να σέβονται τους οικογενειακούς και επαγγελματικούς λόγους. Τόσα χρόνια δεν έχω δημιουργήσει κανένα πρόβλημα σε όποια ομάδα και αν αγωνίστηκα έχοντας μόνο φίλους. Προσωπικά σε εμένα δεν κάνετε και τόσο μεγάλο κακό. Κακό κάνετε σε εσάς γιατί δεν είστε αυτό που φαίνεται τελικά. Ούτε οι γονείς θα εμπιστευτούν τα παιδιά τους στην ακαδημία σας, αλλά και ούτε παίχτες θα έρχονται στην ομάδα σας. Και πάλι λυπάμαι. Καλή επιτυχία στους στόχους σας αλλά χωρίς εμένα.
Με εκτίμηση, Κωνσταντίνος Ασουμανάκης».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code