ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Συμφώνησαν Chelsea και Atletico Madrid για τον Diego Costa!

Η μεταγραφή θα ολοκληρωθεί τον Ιανουάριο, εφόσον συμφωνηθούν οι προσωπικοί όροι και ολοκληρωθούν οι ιατρικές εξετάσεις.


Η Atletico είπε ότι ο 28χρονος, ο οποίος έφυγε από την Μαδρίτη για να πάει στην Chelsea το 2014, θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις μέσα στις επόμενες ημέρες.

Ο Ισπανός διεθνής δεν έχει παίξει για τους Μπλε αυτή τη σεζόν, και πέρασε μεγάλο μέρος του Αυγούστου στην πατρίδα του τη Βραζιλία.

Δεν μπορεί να παίξει για την ομάδα της La Liga μέχρι τον Ιανουάριο, όταν η απαγόρευση μεταγραφών της ομάδας θα έχει περάσει. Οι δύο ομάδες παίζουν μεταξύ τους την επόμενη Τετάρτη στο Champions League.

Ο Costa πήρε μεταγραφή στην Chelsea από την Αtletico για £32 εκατομμύρια πριν από τρία χρόνια.

Σκόραρε 58 γκολ σε 120 εμφανίσεις για τους Μπλε, συμπεριλαμβανομένων 20 στην Premier League την περασμένη σεζόν, όπου η Chelsea κέρδισε τον τίτλο.

O Costa δεν έχει παίξει για τηv ομάδα του Λονδίνου αυτή την σεζόν και πέρασε τον Αύγουστο στην πατρίδα του την Βραζιλία. Ο Antonio Conte του έστειλε μήνυμα και του είπε πως δεν ήταν στα πλάνα του για αυτή τη σεζόν.

Ο επιθετικός δήλωσε αυτό το καλοκαίρι την επιθυμία του να επιστρέψει στην Atletico και δήλωσε ότι η Chelsea τον αντιμετώπιζε σαν "εγκληματία" απαιτώντας ένα "αδύνατο ποσό για την πώληση του".

Η θέση του στην ομάδα είχε επίσης απειληθεί από την άφιξη του Alvaro Morata από την Real κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Προβλήματα μεταξύ του Costa και της Chelsea πρωτοεμφανίστηκαν όταν έμεινε εκτός αποστολής για έναν εκτός έδρας αγώνα εναντίον της Leicester έχοντας εμπλακεί σε μια διαμάχη με ένα από τα μέλη του προπονητικού τιμ.

Αυτό ακολούθησε αναφορές για μια προσφορά από μια Κινέζικη ομάδα που θα έφτανε στα £30 εκατομμύρια ετησίως σε μισθούς. Τότε, η Chelsea είπε ότι δεν είχε καμία πρόθεση να τον πουλήσει.

Αργότερα τον ίδιο μήνα, ο ιδιοκτήτης της Tianjin Quanjian δήλωσε ότι η προσπάθεια αγοράς του Costa είχε αποτύχει εξαιτίας νέων κανόνων σχετικά με ξένους παίχτες στην κινεζική Σούπερ Λιγκ.

Πηγή: BBC Sport

Επιμέλεια: Δημήτρης Κουϊμτσίδης

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code