ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ο Λάζαρος είναι ότι πιο ποιοτικό διαθέτεις !

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος δεν είναι απλά σε καλή φόρμα , αλλά σε δαιμονιώδη. Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός είναι αυτή την στιγμή ότι καλύτερο υπάρχει όχι μόνο στην ομάδα της ΑΕΚ αλλά και στην Ελλάδα όσον αφορά τα εξτρέμ.
Βάζοντας έτσι δύσκολα και στον ομοσπονδιακό τεχνικό για τις επόμενες κλήσεις στην Εθνική ομάδα.Ας ξεκινήσουμε όμως βλέποντας τα πράγματα από την περσινή χρονιά που υπέγραψε στους κιτρινόμαυρους και θα φθάσουμε στο σήμερα.

Ο ''τραυματίας'' Λάζαρος

Όταν ο Χριστοδουλόπουλος ερχόταν την περσινή χρονιά και υπέγραφε στην Ένωση , πολλοί ήταν αυτοί που έτρεξαν να σχολιάσουν τους τραυματισμούς που τον απασχόλησαν τα τελευταία 2 χρόνια στην Ιταλία. Σύμφωνα με μία μεγάλη μερίδα οπαδών δεν θα μπορούσε να σεινησφέρει στα μέγιστα στην προσπάθεια που κάνει η ΑΕΚ για πρωτάθλημα. Δεν άργησε πολύ και ο ποδοσφαιριστής τραυματίστηκε μένοντας εκτός αγωνιστικής δράσης σημαντικό χρονικό διάστημα. Από την στιγμή όμως που επέστρεψε , φαινόταν πως ανέβαζε σιγά σιγά τον ρυθμό του και ήταν σίγουρο πως  κάτι πολύ καλό θα βλέπαμε στην συνέχεια.Προς το τέλος της σεζόν ο Χριστοδουλόπουλος ήταν αυτός όπου μαζί με τον Αραούχο πήραν την ομάδα από το χέρι και την οδήγησαν στην 2η θέση του πρωταθλήματος αλλά και στον τελικό Κυπέλλου Ελλάδος.

Ο φετινός ''δαιμονισμένος'' Λάζαρος

Ο Χριστοδουλόπουλος συνεχίζει από εκεί που σταμάτησε πέρσι και έχοντας ολοκληρώσει μία πάρα πολύ καλή προετοιμασία με την υπόλοιπη ομάδα , ανάγκασε τον Μανόλο Χιμένεθ να τον έχει στα βασικά του πλάνα. Δεν ήταν λίγες οι υποψίες πως φέτος ο Έλληνας μεσοεπιθετικός θα ξεκίναγε από τον πάγκο στα επίσημα ματς. Αυτό λόγω της έλευσης Τρίστανσον και Κλωναρίδη . Φέτος ο Λάζαρος θα κλείσει τα 31 , δεν τον εμποδίζει όμως σε τίποτα αυτό . Σε σύνολο 7 επίσημων αγώνων έχει πατήσει χορτάρι 364' μετρώντας 3 γκολ !  Τον κάνει αυτόματα τον πιο αποδοτικό παίκτη των κιτρινόμαυρων. Ίσως θα μπορούσαμε να τον χαρακτηρίσουμε ένα πολύ δυνατό και γρήγορο '' μηχανάκι'' . Είναι ακούραστος και δεν ξεχνά να μας το τονίζει όποτε του δίνεται η ευκαιρία .

Ο έξυπνος Λάζαρος

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως ο Χριστοδουλόπουλος έχει επιστρέψει από το πέρασμα του στην Ιταλία πιο έξυπνος αγωνιστικά. Υπάρχει μεγαλύτερη ευκολία στον τρόπο που κινείται, έχει μία πολύ καλή ίσως και την καλύτερη από τους παίκτες της Ένωσης αντίληψη του χώρου. Μπορεί και μοιράζει μπαλιές αλλά και εισχωρεί σε χώρους που άλλοι δεν μπορούν με τόση ευκολία να κάνουν. Αντιλαμβάνεται σε μικρό χρονικό διάστημα τις κινήσεις των αντιπάλων. Αυτός είναι και ο λόγος άλλωστε που ο Μανόλο Χιμένεθ επιτρέπει και δίνει το ελεύθερο στον παίκτη να δίνει οδηγίες στους συμπαίκτες του όταν κάθετε στον πάγκο και δεν αγωνίζεται . Δεν πρέπει να ξεχάσουμε και τα λόγια του ποδοσφαιριστή όπου σε συνέντευξη του είχε τονίσει πως βρίσκεται στην καλύτερη φάση της καριέρας του και γνωρίζει το σώμα του περισσότερο από ποτέ άλλοτε .

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code