ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ο Οκάμπος έστειλε τη Μαρσέιγ στην κορυφή

Η Μαρσέιγ νίκησε 1-0 με γκολ στο 87’ τη Ναντ στο «Λα Μποζουάρ» για τη δεύτερη αγωνιστική του Championnat και έκανε το «2 στα 2» στη φετινή διοργάνωση, δείχνοντας πως θα αποτελέσει μια σοβαρή «αντίζηλο» των Παρί Σεν Ζερμέν και Μονακό για την κατάκτηση του τίτλου και σε καλή αγωνιστική κατάσταση.


Αντίθετα, τα «καναρίνια» έμειναν χωρίς βαθμό σε δύο αγώνες και δείχνουν πως ίσως εμπλακούν σε περιπέτειες στη συνέχεια της σεζόν, με τον Κλαούντιο Ρανιέρι να κάνει τρεις αναγκαστικές αλλαγές στο πρώτο μισάωρο της αναμέτρησης και να "ανατρέπονται" τα σχέδιά του.

Πάντως, οι Μασσαλοί έπρεπε να σκοράρουν νωρίτερα, όμως περίμεναν στο 87’ τον Παραγουανό επιθετικό να στείλει την μπάλα στα δίχτυα και να «λυτρώσει» τους «Φωκαείς».


ΝΑΝΤ: Ταταρουσάνου, Αβαζιέμ, Ντιέγκο Κάρλος, Παλουά, Ρονζιέ (12’ Μουτουσαμί), Τουρέ, Λίμα, Τζίτζι, Κατσάνικλιτς (25’ Ιλόκι), Μπαμού (20’ Τόμασον), Σάλα

ΜΑΡΣΕΙΓ: Μανταντά, Σακάι, Ραμί, Ρολάντο, Εβρά, Λουίς Γκουστάβο, Λόπεζ (86’ Καμπελά), Αγκουϊσα (57’ Σανσόν), Τοβίν, Ζερμέν, Ν’ Τζιέ (61’ Οκάμπος)

Πηγή : sport-fm.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code