ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Έ(χ)ασε τεράστια ευκαιρία ! Ελλάδα - Εσθονία 0-0

Το πρώτο ματς από τους δύο ''τελικούς'' έλαβε τέλος με την Εθνική Ελλάδος να έρχεται ισοπαλία 0-0 απέναντι στην Εσθονία.
Η χώρα μας μπήκε αρκετά νωχελικά στο πρώτο μέρος , ωστόσο αυτό βελτιώθηκε. Σ' αυτό βέβαια έπαιξε σημαντικό ρόλο και η σφιχτή άμυνα των Εσθονών, οι οποίοι μετέτρεπαν το σύστημα τους σε 5-4-1 . Έτσι χάθηκε μία μεγάλη ευκαιρία , καθώς η Κύπρος κατάφερε να κερδίσει 3-2 τους Βόσνιους, σε ένα ματς που βρίσκοταν πίσω στο σκορ με 0-2.

Α' ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Ένα πολύ κακό ποιοτικά παιχνίδι είδαμε στο πρώτο μέρος του αγώνα . Η Ελλάδα μέχρι το 20' δυσκολευόταν κατά πολύ να περάσει την μεσαία γραμμή , προκειμένου να εκδηλώσει κάποιου είδους απειλή. Ωστόσο η Εθνική Ελλάδος ήταν αυτή που είχε τις καλές φάσεις του αγώνα με την πρώτη να έρχεται με καρφωτή κεφαλιά του Βέλλιου στο 4' ύστερα από σέντρα του Τζαβέλλα από τα αριστερά . Η Ελλάδα συνέχισε να απειλεί  με διάφορες πλαγιοκοπήσεις από τα πλάγια, είτε με Δώνη είτε με Μάνταλο . Η επόμενη μεγάλη ευκαιρία προκειμένου να ανοίξει το σκορ το εθνικό μας αντιπροσωπευτικό συγκρότημα ήρθε στο 28' με την εκτέλεση φάουλ του Φορτούνη και τον Κώστα Μανωλά να πηδάει πιο ψηλά απ' όλους , η μπάλα όμως καταλήγει στον Ακσάλου ο οποίος έδειξε με υπερένταση.  Τελευταία φάση στο πρώτο ημίχρονο ήταν στο 46' με μακρινό σουτ του Δώνη να καταλήγει λίγο πιο δεξιά από το κάθετο δοκάρι του πορτιέρο της Εσθονίας .

 Β' ΗΜΙΧΡΟΝΟ 

Πολύ κακό ποιοτικά το παιχνίδι στο δεύτερο μέρος , με την Ελλάδα να έχει μια ανούσια κατοχή , μη μπορόντας να βρει λύεις απέναντι στην πολυπρόσωπη άμυνα της Εσθονίας. Η πρώτη καλή ευκαιρία ήρθε στο 75' με μακρινό σουτ του Δώνη . Η Εθνική μας ομάδα είχε τις πρωτοβουλίες χωρίς αυτές να μετουσιώνονται σε ευκαιρίες.Πολλά τα γεμίσματα-πολλές οι νίκες των Εσθονών αμυντικών , κυρίως στον αέρα. Έτσι κύλησε και το ματς μέχρι το τέλος του αγώνα , έχοντας το σκορ του 0-0 .


Ελλάδα : Καρνέζης, Μανωλάς, Κ.Παπαδόπουλος (65' Σταφυλίδης), Τζαβέλλας, Ζέκα, Τζιόλης, Φορτούνης, Μάνταλος (80' Μπακασέτας), Δώνης, Βέλλιος (70' Διαμαντάκος).

Εσθονία : Ακσάλου, Κάιτ, Κρουγκλόβ, Ντιμιτρίεφ (81' Αντόνοβ), Άνιερ, Ζενιόφ, Κλάβαν, Γιάαγκερ, Καλάστε, Μπαράνοβ, Τενίστε.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code