ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

5+1 καλοκαιρινές ταινίες για να απολαύσεις με την παρέα σου

Βρισκόμαστε ακριβώς στα μέσα του καλοκαιριού και ο χαβαλές και η διασκέδαση
με την αγαπημένη σου παρέα δεν πρέπει να λείπουν αυτούς τους μήνες.Γιαυτό σου παρουσιάζουμε 5+1 ιδανικές καλοκαιρινές ταινίες που θα ανεβάσουν την διάθεση της παρέας στα ύψη.

 1.PROJECT X:



Από τον παραγωγό Todd Phillips(The hangover) το project x διαδραματίζει μία παρέα νεαρών  τελειόφοιτων που αποφασίζει να διοργανώσει το μεγαλύτερο πάρτι που έγινε ποτέ με σκοπό να γίνουν περισσότερο δημοφιλείς.Όσο εξελίσσεται όμως η νύχτα,τα πράγματα ξεφεύγουν από την κανονική τους ροή και ο οικοδεσπότης ο νεαρός Τόμας κάνει οτιδήποτε περνάει από το χέρι του για να  επιδιορθώσει την κατάσταση Project x είναι μία κωμωδία ιδανική για να την δεις με την παρέα σου καθώς συνδυάζει διασκέδαση,χαβαλέ και γέλιο και προσδίδει κάτι το διαφορετικό σε αυτου του είδους τις ταινίες.
ΙΔΑΝΙΚΉ ΓΙΑ:τους έφηβους.Είναι η ιδανική ταινία για να παρακολουθήσουν ηλικίες από 15-18 γιατί μπορούν να ταυτιστούν με τους πρωταγωνιστές  καθώς είναι στην ίδια ηλικία και έχουν την δυνατότητα να μοιράσουν την τρέλα τους και να φανταστούν τι θα έκαναν αυτοί σε παρόμοια περίπτωση.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΊΑ IMDB:6,7/10

2.MUD:




















Από τον σκηνοθέτη Τζεφ Νίκολς(Take Shelter,Midnight Special),το mud μας περιγράφει την ιστορία δύο αγοριών τον Έλλης και τον φίλο του Neckbone οι οποίοι βρίσκουν έναν άνθρωπο που λέγεται mud o οποίος κρύβεται σε ένα νησί του Μισισσιπή,από κάποιους εκδικητικούς κυνηγούς  οι οποίοι τον θέλουν νεκρό γιατί σκότωσε έναν φίλο τους.Με την ισχυρή ερμηνεία του Matthew McConaughey το mud προσφέρει ένα συναρπαστικό δράμα που καταφέρνει να παραμείνει γλυκό και ενθουσιώδες χωρίς να κουράσει τον τηλεθεατή.
ΙΔΑΝΙΚΉ ΓΙΑ:για όλες τις ηλικίες
ΒΑΘΜΟΛΟΓΊΑ IMDB:7,4/10

3.BEFORE MIDNIGHT




 Υποψήφιο για όσκαρ καλύτερης ταινίας το 2013, το before midnight αφηγείται μία ιστορία ζευγαριού τον Jesse και την Celine  που περνούν τις διακοπές τους στην Ελλάδα.Η συγκεκριμένη ταινία αποτελεί το τελευταίο της τριλογίας των ταινιών του Richard Linklater.Η πρώτη ταινία ήταν το 1995 με τίτλο «Πρίν το ξημέρωμα». Οι 25χρονοι τότε πρωταγωνιστές συναντήθηκαν στην Βιέννη και πέρασαν ένα αξέχαστο βράδυ μαζί κουβεντιάζοντας περί αγάπης και έρωτα. Πριν το ξημέρωμα όμως οι δρόμοι τους χώρισαν και 9 χρόνια μετά το 2004 συναντήθηκαν ξανά στο Παρίσι στην ταινία «Πρίν το Ηλιοβασίλεμα».

Θα χρειαστούν άλλα εννέα χρόνια για να διασταυρωθούν ξανά στο «Πρίν τα μεσάνυχτα» ενώ κάνουν διακοπές μαζί με τις δίδυμες κόρες τους στην Ελλάδα. Το ζευγάρι ζει μόνιμα στη Γαλλία, ο Jesse είναι πια ένας επιτυχημένος συγγραφέας, αλλά αισθάνεται ότι μετά το διαζύγιο του με την Αμερικανίδα σύζυγο του χάνει επαφή με τον έφηβο γιο του που ζει στην Αμερική. Αντίστοιχα, η Celine προβληματίζεται για το επόμενο επαγγελματικό της βήμα που μπορεί να αναστατώσει την οικογενειακή ισορροπία. Ο δυο τους θα περάσουν μετά από καιρό μια νύχτα μακριά από την οικογένεια τους.
Tο before midnight βασισμένο πιστά στις δύο πρώτες ταινίες της τριλογίας τελειοποιεί μία καλογράμμενη ιστορία πόθου, αγάπης και έρωτα μέσα από δύο εκπληκτικές ερμηνείες  του Ethan Hawke και Julie Delpy,προσφέροντας   επίσης μαγεία με τα φανταστικά πλάνα που τραβήχτηκαν σε Αρχαία Μεσσήνη, Καρδαμύλη, Πύλος, Πλάτσα.
ΙΔΑΝΙΚΗ ΓΙΑ: για τα ζευγάρια, και τους ερωτευμένους.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ IMDB:7,9/10

4.GROWN UPS:

























Σκηνοθετημένη από τον Dennis Dugan και με πρωταγωνιστές τους Adam Sandler,Kevin James και Chris Rock το grown ups αφηγείται την ιστορία τεσσάρων συμμαθητών οι οποίοι αποφασίζουν να πάνε διακοπές ένα σαββατοκύριακο.Χαβαλέ, γέλιο και διασκέδαση το grown ups συνδυάζει μια σειρά από ξεκαρδιστικά γεγονότα με την ταυτόχρονη σπουδαία ερμηνεία των πρωταγωνιστών που σε κάνουν να μην βαριέσαι σε καμία στιγμή του έργου.
ΙΔΑΝΙΚΗ ΓΙΑ:τις παρέες, τους έφηβους και τις οικογένειες.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ IMDB:6,0/10

5.(500) DAYS OF SUMMER:



ΤΟ 500 DAYS OF  SUMMER περιγράφει μία ρομαντική ιστορία ανάμεσα στον Τομ και την Σάμμερ όταν η γυναίκα δεν πιστεύει ότι υπάρχει πραγματική αγάπη ενώ ο Τομ προσπαθεί να της υποδείξει το αντίθετο.Μια έξυπνη και γεμάτη γοητεία η ταινία 500 days of summer συνδυάζει μία ρομαντική κομεντί  χωρίς να γίνεται βαρετή αλλά αντίθετα να προσφέρει σε πολλές σκηνές άφθονο χιούμορ.
ΙΔΑΝΙΚΗ ΓΙΑ:  την οικογένεια και τα ζευγάρια.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ IMDB: 7,7/10

6.PINEAPPLE EXPRESS:



Ο τεμπέλης κι εθισμένος στις ουσίες Ντέιλ επισκέπτεται τον "προμηθευτή" του για να εφοδιαστεί. Όμως, εντελώς τυχαία γίνεται μάρτυρας σε μια δολοφονία που διέπραξε ένας διεφθαρμένος... αστυνομικός!Το  pineapple express το οποίο έγινε από τους παραγωγούς του Superbad με σκηνοθέτη τον David Gordon Green και πρωταγωνιστές τους Seth Rogen,James Franco και Gary Cole,αναμιγνύει πολύ χιούμορ με  μπόλικη δόση περιπέτειας μέσα από τις  φοβερές ερμηνείες των πρωταγωνιστών. Κατέχει μία υποψηφιότητα για Χρυσή Σφαίρα Α' Ανδρικού Ρόλου Μιούζικαλ/Κωμωδία (Τζέιμς Φράνκο).
ΙΔΑΝΙΚΗ ΓΙΑ: εφήβους  και παρέες
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ IMDB: 7,0/10

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code