ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Η… νέα ενδεκάδα του Βίκτορ

Κάποιοι, ίσως και πολλοί, να χαρακτηρίσουν ως «ήττα» του Βίκτορ να αλλάξει τα πλάνα του. 

Υπό την έννοια ότι δοκίμαζε στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας, στο Βέλγιο, αλλά και στο τελευταίο φιλικό-πρόβα τζενεράλε, ένα άλλο σχηματισμό και τώρα που έρχεται η ώρα των επίσημων αγώνων, ανέκρουσε πρύμναν και βάζει, κατά κάποιο τρόπο, την περσινή ομάδα. 

Κάποιοι θα το δουν ως έξυπνη κίνηση. Πολύ απλά, γιατί ένας προπονητής πρέπει να κοιτάζει πάντα το αποτέλεσμα. Κι η ουσία είναι πρωτίστως να πάρεις το αποτέλεσμα κι όχι ο τρόπος, δηλαδή ο σχηματισμός, η ενδεκάδα, η απόδοση, που θα το πάρεις. 

Να πάω στο ψητό: αν καταλαβαίνω σωστά από το Ρέντη, ο Βίκτορ με τη Χάποελ θα πάει στα (θεωρούμενα) σίγουρα. Δηλαδή, στο πως περίπου έπαιζε η ομάδα τα τελευταία χρόνια, με τις όποιες ουσιαστικά υποχρεωτικές αλλαγές. 

Θα έβλεπα μία ενδεκάδα με Καπίνο, Φιγκέϊρας, Μποτία, Σιόβα (η, Ντα Κόστα), Ντε Λα Μπέγια-Μιλιβόγεβιτς, Μανιάτη, Φορτούνη- Σεμπά (η, Πάρντο), Ιντέγε, Ντουρμάζ. Δηλαδή σε σχέση με πέρσι άλλο γκολκίπερ (αποχώρηση Ρομπέρτο), άλλα ακραία μπακ (τραυματισμός Ομάρ, προτίμηση σε Ντε Λα Μπέγια αντί Μαζουάκου) κι άλλο 8άρι (προτίμηση σε Μανιάτη αντί Κασάμι). 

Είναι μία κίνηση με στόχο πως μπορεί να αποδώσουν καλύτερα αυτοί οι παίκτες που έχει η ομάδα. Και κύρια πως θα φτάσει πιο εύκολα στο γκολ. Διότι καλώς η, κακώς, η υπόθεση γκολ στον Ολυμπιακό έχει συνδεθεί με τον Φορτούνη (εκτελεστικά και δημιουργικά) και με τον Τσόρι, που παίζουν στην ίδια θέση, η οποία δεν υπήρχε στον προηγούμενο σχηματισμό, που δοκίμαζε ο προπονητής. 

Παρεμπιπτόντως, μπορεί κάποιος να παρατηρήσει ότι οι αλλαγές του φετινού ρόστερ, μέχρι στιγμής πάντα, είναι πραγματικά λιγοστές. Λεάλι αντί Ρομπέρτο, Φιγκέϊρας αντί Σαλίνο, με προσθήκες δύο αμυντικογενών παικτών, Ντε Λα Μπέγια και Μανιάτη, αντί δύο επιθετικογενών, Φουστέρ και Ερνάνι.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code