ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Η ώρα των Νικόλ, Κατερίνας

Οι δύο σταρ του επί κοντώ είναι εκ των φαβορί για ένα μετάλλιο στο αγώνισμα και ρίχνονται στα προκριματικά, με το όριο συμμετοχής στον τελικό να είναι 4.55.

Η Στεφανίδη με 4.86 έχει την κορυφαία επίδοση ανάμεσα στις αθλήτριες που συμμετέχουν και τη δεύτερη καλύτερη στον κόσμο για το 2016. Η Κυριακοπούλου έχει φέτος ξεπεράσει τα 4.75.



Στον προκριματικό του τριπλούν ανδρών, θα συμμετάσχουν ο Δημήτρης Τσιάμης και ο Δημήτρης Μπαλταδούρος. Οι δύο αθλητές θέλουν άλμα πάνω από τα 16.65 για απευθείας πρόκριση στον τελικό ή μία επίδοση που θα τους συμπεριλάβει στους 12 καλύτερους. Ο Τσιάμης έχει φέτος 16.77 και ο Μπαλταδούρος 16.64.

Δύσκολο έργο θα έχει η Ελισάβετ Πεσιρίδου στον απογευματινό ημιτελικό των 100 μέτρων με εμπόδια. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια έχει 12.93 και τον πέμπτο χρόνο από τις συμμετέχουσες.

Στην πρώτη ημιτελική σειρά των 400 μέτρων και στον πρώτο διάδρομο θα τρέξει η Άννα Βασιλείου, που με 52.50 έχει την έβδομη επίδοση. Στην τρίτη σειρά και στον όγδοο διάδρομο θα αγωνιστεί η Ειρήνη Βασιλείου, έχοντας σημειώσει την Τετάρτη 52.12 στα προκριματικά.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code