ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ήττα Παναθηναϊκού (1-2) στην Τουρκία από τη Φενέρμπαχτσε

Ο Παναθηναϊκός ήταν ισάξιος αντίπαλος της Φενέρμπατχσε στο «Σουκρού Σαράτσογλου», ήταν καλός σε μεγάλο διάστημα αλλά έχασε 1-2 στον φιλικό αγώνα της Κωνσταντινούπολης.

Οι «πράσινοι» πλήρωσαν τις αμυντικές αδυναμίες τους στο 3-5-2 του Αντρέα Στραματσόνι, που είχε ως αδύναμο κρίκο τον Ιβάνοφ ο οποίος δεν έπαιξε καλά ως αριστερός στόπερ και από την πλευρά του δημιουργήθηκαν αρκετά προβλήματα.
Οι «πράσινοι» μουδιασμένα και μόλις στο 3ο λεπτό βρέθηκαν πίσω στο σκορ, όταν ο Ιβάνοφ δεν μπόρεσε να ακολουθήσει στα πόδια τον Εμενίκε, που έφυγε στην πλάτη του και σούταρε στην κλειστή γωνία του Στιλ για το 1-0.
Με την πάροδο του χρόνου ο Παναθηναϊκός άρχισε να κυκλοφορεί καλά την μπάλα και να χάνει ευκαιρίες, όπως εκείνη στο 16ο λεπτό όταν ο Φαμπιάνο απέκρουσε το σουτ του Λουντ από πλάγια θέση.
Στο 23΄ όμως οι «πράσινοι» ισοφάρισαν, όταν ο Ζέκα έβγαλε κάθετα στον Μέστο που βγήκε από δεξιά, ο Ιταλός βρήκε τον Μπεργκ κι εκείνος με προβολή έγραψε το 1-1.
Το δεύτερο ημίχρονο είχε λιγοστές φάσεις, με τους γηπεδούχους να ανακτούν το προβάδισμα στην πρώτη καλή ευκαιρία τους.
Στο 54΄ η άμυνα του Παναθηναϊκού συνελήφθη και πάλι να αδρανεί ψηλά στο γήπεδο, όταν ο Φερναντάο βρήκε τον Καλντερίμ, αυτός έδωσε στον Εμενίκε και ο Νιγηριανός διεθνής επιθετικός απέφυγε Στιλ και Ιβάνοφ και πλάσαρε για το 2-1, με τον Κλωναρίδη να "σπαταλά" στο 84΄ την ευκαιρία για την ισοφάριση καθώς νικήθηκε από τον Τούρκο τερματοφύλακα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code