ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Πλέον... σκληρό καρύδι ο ΠΑΟΚ κόντρα στον Παναθηναϊκό

Ο ΠΑΟΚ δεν έχει χάσει στα τρία από τα τελευταία πέντε εκτός έδρας παιχνίδια πρωταθλήματος απέναντι στον Παναθηναϊκό ενώ στα 15 ματς που είχαν προηγηθεί πριν από αυτά, ο "Δικέφαλος" μετρούσε 14 ήττες.

Πολύ σημαντικό το ισόπαλο αποτέλεσμα (1-1) απέναντι στον Παναθηναϊκό... Ο ΠΑΟΚ αν και αγωνιζόταν από το 20' με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του Αλέξανδρου Τζιόλη, έμεινε "όρθιος" και πήρε έναν υπερπολύτιμο βαθμό με το πανέμορφο γκολ του Χάρη Χαρίση. Ετσι για δεύτερη φορά την τρέχουσα αγωνιστική χρονιά, δεν έχασε στη Λεωφόρο από τους "πράσινους" (στην κανονική διάρκεια της σεζόν το ματς είχε λήξει με 2-2).

Γενικώς ο ΠΑΟΚ έχει βελτιωθεί αναφορικά με τα αποτελέσματα στα εκτός έδρας ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό, απέναντι στον οποίο είχε κακή παράδοση. Ας εξηγήσουμε τι εννοούμε... Στα τελευταία πέντε παιχνίδια πρωταθλήματος με γηπεδούχο τους "πράσινους", οι "ασπρόμαυροι" δεν έχουν ηττηθεί σε τρία ματς.

Οχι και άσχημα... Στις 04/05/14 το παιχνίδι της Λεωφόρου έληξε 1-1, στις 08/03/15 ο "Δικέφαλος" έχασε με 4-3 και στις 31/05/15 ηττήθηκε με 2-0. Ωστόσο στις 21/02/16 υπήρχε η ισοπαλία με 2-2 ενώ ούτε την Κυριακή (15/5) έχασαν οι "ασπρόμαυροι" (1-1).

Αν δούμε τι συνέβη στα 15 ματς πρωταθλήματος που είχαν προηγηθεί πριν από την τελευταία πεντάδα αγώνων (δηλαδή, τα παιχνίδια που αναφέραμε παραπάνω) με φιλοξενούμενο τον ΠΑΟΚ, θα διαπιστώσουμε πως ο "Δικέφαλος" είχε 14 ήττες απέναντι στον Παναθηναϊκό (και μόλις μια νίκη, αυτή στις 04/03/12 με 0-2).

Ήταν κάκιστος ο απολογισμός (αυτό το 14/15 με ήττες), δηλαδή, με τον ΠΑΟΚ πάντως να είναι αήττητος στις τρεις από τις πέντε τελευταίες εκτός έδρας "μάχες" του με τον Παναθηναϊκό και να έχει γίνει πλέον... σκληρό καρύδι απέναντί του.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code