ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Επιβεβαιώνουν τις επαφές με Ν' Ζογκμπιά στην Άστον Βίλα

Ακόμα και ο τεχνικός της Άστον Βίλα, Ρεμί Γκαρντ, επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Ν' Ζογκμπιά με τον Πογέτ να έχει
αναλάβει προσωπικά την υπόθεση.
Μετά τον Γκουστάβο Πογέτ, ο οποίος μίλησε για "πολλές πιθανότητες μεταγραφής του Ν' Ζογκμπιά", το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Γάλλο επιθετικό επιβεβαίωσε ακόμα και ο Ρεμί Γκαρντ. Ο τεχνικός της Άστον Βίλα παραδέχθηκε πως έχει δεχθεί τηλεφωνήματα από "ομάδα της Αθήνας", όπως δήλωσε, ξεκαθαρίζοντας πως ο παίκτης θα αποχωρήσει από το Βίλα Παρκ άμεσα.

"Έχω δεχθεί τηλεφωνήματα για τον Τσαρλ (Ν' Ζογκμπιά) και ναι, είναι από μια ελληνική ομάδα από την Αθήνα. Ο Τσαρλ είναι ένας παίκτης που θα φύγει από την ομάδα και είναι δική του η απόφαση που θα πάει", τόνισε ο Γκαρντ στο Sky Sports.


Ενώ λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Πέμπτης, τα βρετανικά ΜΜΕ κατακλύστηκαν από δημοσιεύματα που ανέφεραν πως ο πιθανότερος επόμενος σταθμός για τον Ν' Ζογκμπιά, θα είναι η ΑΕΚ. Μάλιστα χαρακτηριστικό είναι το δημοσίευμα της Telegraph το οποίο αναφέρει πως "παρόλο που υπάρχει και η προοπτική του MLS, ο Πογέτ κάνει ότι μπορεί για να πάρει τον παίκτη στην ΑΕΚ".

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code