ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΘΡΗΝΟΣ: Έφυγε από τη ζωή ο Μάρτον Φούλοπ

ΣΟΚ στο ποδόσφαιρο με τον θάνατο του Μάρτον Φούλοπ! Ο 32χρονος τερματοφύλακας που έγινε γνωστός στην Ελλάδα από τη θητεία του στον Αστέρα Τρίπολης, έχασε τη μάχη με τον καρκίνο.
Ο 32χρονος τερματοφύλακας που έγινε γνωστός στην Ελλάδα από τη θητεία του στον Αστέρα Τρίπολης, έχασε τη μάχη με τον καρκίνο "φεύγοντας" από τη ζωή την Πέμπτη. Ο Φούλοπ είχε διαγνωστεί με καρκίνο το 2013 (όγκο στο χέρι) και από τότε έδινε τη δική του σκληρή μάχη. Μάλιστα, στα πρώτα στάδια φάνηκε να διαφεύγει τον κίνδυνο, αφού οι γιατροί είχαν δώσει το "οκ" να επιστρέψει στη δράση. Δυστυχώς, όμως, δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του στα 32 του χρόνια.

Οπως ήταν λογικό, ο Αστέρας Τρίπολης εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση, ενώ στην επίσημη ιστοσελίδα του υπήρχε μεγάλη φωτογραφία του εκλιπόντος.





Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η οικογένεια του ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια για το θάνατο του Márton Fülöp. Ο Ούγγρος τερματοφύλακας αγωνίστηκε στον ΑΣΤΕΡΑ τη σεζόν 2012-2013 και αποτέλεσε βασικό μέλος της ομάδας η οποία πραγματοποίησε εξαιρετική πορεία και έφτασε στον Τελικό Κυπέλλου Ελλάδας το Μάιο του 2013.

Ο Márton πέρα από θαυμάσιος τερματοφύλακας, ήταν μία από τις μεγαλύτερες ποδοσφαιρικές προσωπικότητες που φόρεσαν και τίμησαν τη φανέλα της ομάδας μας.

Το ήθος και ο επαγγελματισμός του αποτελούν οδηγό για όλους εμάς στον ΑΣΤΕΡΑ.

* Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ θα αιτηθεί προς τη Super League να αγωνιστεί με μαύρα περιβραχιόνια και να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή, στον εντός έδρας αγώνα με τον Ατρόμητο στις 21 Νοεμβρίου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code