ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Τελικά, ευνοεί τον Ολυμπιακό ή την ΑΕΚ ο Τσάνας;

Έγινε ολόκληρο θέμα για τη μη συμμετοχή του Κώστα Φορτούνη στο ματς της Βορείου Ιρλανδίας. Πολλοί ήταν αυτοί που δεν… πείστηκαν για το πρόβλημα τραυματισμού του άσου του Ολυμπιακού.
Ο νεαρός χαφ εν τέλει, στο ματς του Σαββάτου (11/10) έπαιξε όλο το ενενηντάλεπτο απέναντι στην Ουγγαρία. Κι αυτό έφερε αντιδράσεις από την αντίπερα όχθη αυτή τη φορά. Όχι επίσημα βέβαια, από τους «ερυθρόλευκους» αλλά γενικότερα υπήρξε δυσφορία για το γεγονός ότι έπαιξε σε όλο το ματς, μια εβδομάδα πριν από το ντέρμπι με την ΑΕΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Την ίδια ώρα, όμως, οι διεθνείς της ΑΕΚ έπαιξαν περισσότερο από τον Φορτούνη. Ή το ίδιο, σε μια από τις δυο περιπτώσεις. Συνολικά πάντως, αγωνίστηκαν δυο ποδοσφαιριστές της Ένωσης κι ένας των Πειραιωτών στο σετ αγώνων αυτής της εβδομάδας, πριν από το Ολυμπιακός – ΑΕΚ στο Φάληρο. Ο Φορτούνης έπαιξε 90’ κόντρα στην Ουγγαρία, ενώ Αραβίδης και Μάνταλος έπαιξαν είτε το ίδιο, είτε περισσότερο.

Ο Αραβίδης «έβγαλε» όλο το ματς στη Βόρειο Ιρλανδία, έβαλε και το γκολ μάλιστα, ενώ ο Μάνταλος έπαιξε 25’ στο εκτός έδρας ματς και 72’ στο εντός με τους Ούγγρους. Συνολικά, δηλαδή είχε 97’ παρουσίας, περισσότερα από του Φορτούνη. Και η ΑΕΚ έχει και δεύτερο παίκτη που «καταπονήθηκε» από την παρουσία του στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα…

Το καλύτερο, βέβαια, θα ήταν να μην… γκρινιάζει κανείς για αυτό το ζήτημα κι η Εθνική ομάδα να είναι πάνω από όλα. Αλλά, πλέον, το έχουμε… χάσει κι αυτό στην Ελλάδα, δυστυχώς…

Πηγή: onsports.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code