ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Με στόχο το «8x8» στο Περιστέρι

Σε μια έδρα που παραδοσιακά δυσκολεύεται τα τελευταία χρόνια ο Ολυμπιακός πηγαίνει σήμερα στο γήπεδο του Ατρόμητου με στόχο τη νίκη και το «8x8» στο πρωτάθλημα (15.00, Novasports 2).

Η ομάδα του Μάρκο Σίλβα θα επιδιώξει να ισοφαρίσει ένα ρεκόρ που κρατάει 40 χρόνια. Το πόσο σημαντική θεωρείται η σημερινή αναμέτρηση φαίνεται και από το γεγονός ότι ο προπονητής του Ολυμπιακού προσανατολίζεται να χρησιμοποιήσει ενδεκάδα... Ζάγκρεμπ, με μια αλλαγή στη μεσοεπιθετική γραμμή.

Ειδικότερα, κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Ρομπέρτο και μπροστά του -από τα δεξιά προς τα αριστέρα- θα είναι οι Ελαμπντελαουί, Μποτία, Σιόβας και Μαζουακού. Αμυντικά χαφ αναμένεται να αγωνιστούν ο Μιλιβόγεβιτς και ο Καμπιάσο, ενώ στα πλάγια θα βρίσκονται ο Πάρντο και ο Σεμπά. Σε ρόλο οργανωτή Τσόρι ή Φορτούνης ενώ στην κορυφή της επίθεσης αναμένεται να βρίσκεται ο φορμαρισμένος Ιντέγε.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Καπίνο, Ντα Κόστα, Φινμπόγκασον, Φορτούνης, Ερνάνι, Κολοβός, Σαλίνο και Ζντιέλαρ. Εκτός είναι οι Μπουχαλάκης, Φουστέρ, Μανιάτης και Ντουρμάζ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code