ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Η ΑΕΚ έκανε την τελική της πρόταση για Λάφερτι

Ο Βοριοϊρλανδός επιθετικός συναντήθηκε με τη Νόριτς, έδειξε διάθεση να μειώσει κάπως τις απαιτήσεις του και η ΑΕΚ κατέθεσε την οριστική της πρόταση, περιμένοντας άμεσα απάντηση.


Με τους -ταχύτατους- ρυθμούς που επιτάσσει η περίσταση (ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου) τρέχουν οι εξελίξεις στην υπόθεση του Κάιλ Λάφερτι. Ο 27χρονος φορ συναντήθηκε πριν από λίγη ώρα με την Νόριτς, προκειμένου να εξετάσουν την πρόταση της ΑΕΚ. Ο ποδοσφαιριστής ενημερώθηκε για τη διαφορά που υπάρχει μεταξύ των δύο συλλόγων, σε ότι αφορά την κάλυψη του συμβολαίου του για τη φετινή σεζόν και κλήθηκε να τοποθετηθεί σχετικά με το αν θα ήταν ανοικτός στο ενδεχόμενο να μειώσει τις απολαβές του, για να διευκολύνει την υπόθεση.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Λάφερτι εμφανίστηκε θετικός στην προοπτική να ρίξει σε κάποιο βαθμό τις απαιτήσεις του. Η ΑΕΚ ενημερώθηκε για την συγκεκριμένη εξέλιξη και κατέθεσε την οριστική της προσφορά (όσον αφορά το... σύνολο του deal), την οποία ο παίκτης και η Νόριτς θα πρέπει να εξετάσουν και να απαντήσουν άμεσα, καθώς ο χρόνος για την εκπνοή της μεταγραφικής περιόδου τελειώνει.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code