ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΑΕΚ ΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ !

Βελτιωμένη η ΑΕΚ στο σπουδαίο φιλικό με τη Σεβίλλη, σκόραρε πρώτη με τον Χρήστο Αραβίδη και πήρε την ισοπαλία (1-1) από την κάτοχο του Europa League.

Σιμόες και Γιόχανσον διακρίθηκαν από την Ένωση, η οποία είχε συνοχή και δεν απειλήθηκε από την ισπανική ομάδα.
Βήμα μπροστά ήταν για την ΑΕΚ το 1-1 με τη Σεβίλλη. Ο Χρήστος Αραβίδης σκόραρε νωρίς και παρά την ισοφάριση από τον Ρέγες η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα ήταν ανταγωνιστική σε όλη τη διάρκεια του 90λεπτου καταφέρνοντας να μην χάσει από την κάτοχο του Europa League, η οποία την Τρίτη παίζει στον τελικό του Ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ απέναντι στην Μπαρτσελόνα.

Συγκρίνοντας την απόδοση της ΑΕΚ με εκείνη στα προηγούμενα φιλικά, εύκολα ξεχώριζε η διάθεση και το κέφι. Το γήπεδο, ο κόσμος και ο αντίπαλος δημιούργησαν επιπλέον κίνητρα και ξέχωρα από το γκολ του Αραβίδη στο 3' που παρενεβλήθη στο σουτ του Πλατέλλα, οι "κιτρινόμαυροι" έτρεχαν πολύ, κάλυπταν χώρους και είχαν καλές συνεργασίες σε μικρές ή μεγάλες αποστάσεις.

Ακόμη κι όταν ο Ρέγες ισοφάρισε στο 19' με πανέμορφο τρόπο, διατήρησαν την ηρεμία τους, χάρη κυρίως στην καλή απόδοση των Σιμόες-Γιόχανσον στον άξονα, δεν πανικοβλήθηκαν και θα μπορούσαν στην ευκαιρία του Ραφίκ Τζεμπούρ στο 39' ν' ανακτήσουν το προβάδισμα. Ο Αλγερινός ήταν εμφανώς εκτός πνεύματος αγώνα, δεν συμμετείχε ενεργά στο ματς, ίσως ήταν επηρεασμένος και τις μουρμούρα της κερκίδας προς το πρόσωπό του.

Οι πολλές αλλαγές των δύο προπονητών και οι διαδοχικές διακοπές επηρέασαν το ρυθμό, όχι όμως τη συνοχή της Ένωσης στη μεσαία γραμμή. Λίγες ήταν οι στιγμές που ο Μπαρόχα ένιωσε να κινδυνεύει, τη στιγμή που ο Έλντερ Μπαρμπόζα προσπάθησε να κρατήσει υψηλά την ΑΕΚ με τις ατομικές πρωτοβουλίες του. Από τα δικά του πόδια προήλθαν οι δύο μοναδικές καλές στιγμές της Ένωσης στο δεύτερο μισό.

Οι συνθέσεις:
ΑΕΚ: Μπαρόχα, Γκάλο (74' Βασιλαντωνόπουλος), Κολοβέτσιος (69' Λαμπρόπουλος), Τζανετόπουλος (78' Φαγέ), Σοϊλέδης (75' Πεταυράκης), Σιμόες (84' Σβάρνας), Γιόχανσον (74' Γροντής), Πλατέλλας (75' Ζόριτς), Βάργκας (56' Μπαρμπόζα), Αραβίδης (69' Κρισάντους), Τζεμπούρ (62' Άρθο)

Σεβίλλη: Μπέτο (46' Ρίκο), Μαριάνο, Λουίσμι (46' Κόκε), Σουάρες (46' Βιτόλο), Εσκουδέρο (46' Τρεμουλινάς), Κριχόβιακ (60' Κριστόφορο), Ιμπόρα (60' Κοτάν), Ρέγες (46' Κρον-Ντέλι), Μπανέγα (60' Γκονθάλεθ), Κονοπλιάνκα (46' Κακουτά), Γκαμερό (46' Ιμόμπιλε)


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code