ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Έτσι επιστρέφει ο Ηρακλής!

Τέλειωσαν τα ψέματα, ο Ηρακλής είναι έτοιμος για δυναμική επιστροφή στη φυσική του θέση, στη Σούπερ Λίγκα.
Ο Νίκος Παπαδόπουλος έβγαλε την αποστολή (χωρίς δύο) για την πρεμιέρα στην Μυτιλήνη. «Ταλαιπωρήθηκε» στις μικρότερες κατηγορίες, αλλά το Σάββατο ο Ηρακλής πραγματοποιεί το comeback του στα σαλόνια, εκεί που ανήκει.

Ο Γηραιός, λοιπόν, ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αυριανό εκτός έδρας αγώνα με την Καλλονή, όπου οι Θεσσαλονικείς θέλουν να μπουν με το δεξί και να δείξουν με το καλημέρα την δυναμική τους.

Ο προπονητής της ομάδας, Νίκος Παπαδόπουλος, με τη λήξη της σημερινής προπόνησης, ανακοίνωσε την αποστολή που θα ταξιδέψει στη Λέσβο και αποτελείται από 20 ποδοσφαιριστές.

Οι παίκτες είναι οι εξής: Χουάντερσον, Γιαννίκογλου, Ζιαμπάρης, Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς, Μπαρτολίνι, Καρλίτος, Πουρτουλίδης, Ιντζόγλου, Ρομάνο, Κυριακίδης, Λάζαρ, Χαντί, Στάμου, Λουκίνας, Περόνε, Πασάς, Τσιλιανίδης, Μπουλούτ, Βέλλιος.

Να σημειωθεί, ότι ο Γιώργος Μακρής δε συμπεριλήφθηκε λόγω τιμωρίας (4 κίτρινες κάρτες) που «κουβαλάει» απ’ την περσινή σεζόν, ενώ ο Ντούσαν Περνίς έμεινε προληπτικά στη Θεσσαλονίκη, καθώς νιώθει ακόμα ενοχλήσεις στη μέση, από το χτύπημα που δέχτηκε στο φιλικό με τη Φιορεντίνα. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code