ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Το μπούλο Ιταλέ!

Πρώτο το Sportsnewsgreece είχε εκφράσει τις αμφιβολίες του για την πρόσληψη του Ιταλού κόουτς. Δυστυχώς δεν διαψευτήκαμε..



Απογοητευτική για ακόμη μια φορά υπήρξε η εθνική Ελλάδος με τον Κλαούντιο Ρανιέρι να καταφέρνει να καταστρέψει ότι έχτισε η εθνική τα προηγούμενα χρόνια. Αυτή τη φορά ήρθε ήττα ντροπή από το "μεγαθήριο" Βόρειο Ιρλανδία. Η ομάδα για ένα ακόμα παιχνίδι δεν έβγαλε πείσμα και έπαιξε χωρίς πάθος. Τεράστια λάθη για ακόμη μια φορά από τον Ιταλό κόουτς. Χαρακτηριστικό το ότι στο ημίχρονο ενώ βρισκόμασταν πίσω στο σκορ και παίζαμε με 2 επιθετικούς έβγαλε τον Αθανασιάδη για να βάλλει τον Σάμαρη και άφησε μέσα τον κουτσό Μήτρογλου. Τελευταία του αλλαγή ήταν ο Σαλπιγγίδης αντί του Σαμαρά αλλά και πάλι δεν άλλαξε κάτι. Στο 81ο λεπτό ήρθαν και τα πρώτα γιουχαρίσματα των Ελλήνων φιλάθλων προς τους παίκτες μας αλλά πολύ περισσότερο στον Ρανιέρι.

Ο απολογισμός από όλα αυτά; Τρία παιχνίδια με μόλις ένα βαθμό!! Ορατός πλέον γίνεται ο φόβος του αποκλεισμού. Μήπως ήρθε η ώρα να στείλουμε τον Ιταλό πίσω στα μακαρόνια του;

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code