ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ζήσης: "Δεν ξέρουμε ποιο είναι το ταβάνι"


Ο Νίκος Ζήσης τόνισε πως αυτή η Εθνική τώρα ανακαλύπτει τα όρια της και εξήγησε ότι από σήμερα (5/9) οι διεθνείς κάνουν focus στη Σερβία (Κυριακή 7/9).


Λίγα λεπτά μετά το τέλος της νίκης επί της Αργεντινής που μας έδωσε την πρωτιά του ομίλου και μας έστειλε απέναντι στη Σερβία, την Κυριακή (7/9), ο Νίκος Ζήσης μίλησε στον OTE TV.

Κατ' αρχάς ευχαρίστησε τον κόσμο που τον αποθέωνε, μαζί και όλη την παρέα του "για την αγάπη του. Δώσαμε χαρά και σε αυτούς και σε όσους είναι στην Ελλάδα. Μπορώ να πω πολλά για αυτό το ματς. Αλλά σκεφτόμαστε την Κυριακή. Είμαστε στο 5-0 και ίσως να το χαρούμε για λίγο, αλλά δεν σημαίνει πολλά γιατί τώρα ξεκινούν τα χιαστί".

Δεν παρέλειψε να πει πως "από την Αργεντινή λείπει ένας τεράστιος ηγέτης, όπως είναι ο Τζινόμπιλι, λείπει και ο Ντελφίνο, αλλά είναι η πιο επτάψυχη ομάδα που υπάρχει στο παγκόσμιο μπάσκετ. Οι παίκτες της έχουν αμέτρητα μετάλλια. Έχω τεράστιο σεβασμό για όλους τους. Γύρισαν από το -19 στο -2 και δείξαμε χαρακτήρα. Είμαι υπερήφανος για τον προπονητή και τους συμπαίκτες μου. Κάναμε κατάθεση ψυχής".

Πού θα φτάσει αυτή η Εθνική; "Δεν ξέρουμε ποιο είναι το ταβάνι", εξήγησε, ενώ σε ό,τι αφορά το... συμβάν (trash talking) στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, εξήγησε "είχε προηγηθεί flopping του ίδιου που δεν δόθηκε και μετά έγινε ό,τι έγινε. Δεν ήταν σωστό να συμπεριφερθώ όπως συμπεριφέρθηκα, σε ένα τέτοιο ματς και για αυτό ζήτησα συγγνώμη". Σε ό,τι αφορά τη Σερβία, είπε πως "όλοι ξέρουμε τι είναι ένα ματς Ελλάδας-Σερβίας. Πρέπει να είμαστε σοβαροί και να συνεχίσουμε τη δουλειά που έχουμε κάνει έως τώρα. Το μυαλό μας είναι στην Κυριακή".

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code