ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Μίτσελ: "Η Γιουνάιτεντ θα έχει βάρος"

Ο Μίτσελ μίλησε για την αναμέτρηση με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τα πλάνα του και το βάρος που έχει ο αντίπαλος.
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μίτσελ στη συνέντευξη Τύπου:


"Είμαστε χαρούμενοι που είμαστε στην διοργάνωση, που θα παίξουμε κόντρα στην Μάντσεστερ, είναι για εμάς ένα βραβείο και ανυπομονούμε. Θα παλέψουμε γιατί το παιχνίδι, δεν είμαστε εδώ για την συμμετοχή.

Εμείς γνωρίζουμε πολύ καλά την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η Μάντσεστερ αυτή τη στιγμή. Όμως αυτό έχει διπλή έννοια. Παίζει πολλά πράγματα στο παιχνίδι με εμάς. Δεν της επιτρέπεται να κάνει το παραμικρό λάθος γιατί παίζει πάρα πολλά για το μέλλον της. Αυτό το βάρος που έχει, επειδή είναι πολύ μεγάλη ομάδα, θα πιέσει πολύ τους παίκτες της. Φυσικά λοιπόν αύριο το παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό για την Γιουνάιτεντ.

Πριν μιλήσαμε για τους κανόνες, αν λοιπόν τους έχουμε παραβεί πρέπει να πληρώσουμε το τίμημα. Ελπίζουμε αυτό να είναι ένα παράδειγμα όχι μόνο για τον Ολυμπιακό αλλά για όλες τις ομάδες να μην ανακατεύονται πράγματα που δεν έχουν καμία σχέση με τον αθλητισμό στο ποδόσφαιρο. Θα προτιμούσαμε να είχαμε όλους τους φιλάθλους μας στο πλευρό μας για δυο λόγους. Πρώτα από όλα θα έδειχνε ότι δεν είχαμε κάνει κανένα λάθος και δεύτερον θα είχαμε μερικούς ακόμα φίλους μας στο πλευρό μας.

Όπως και να το κάνεις όταν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παίζει ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι κόντρα σε οποιονδήποτε αντίπαλο είναι το φαβορί. Η διαφορά που υπάρχει μεταξύ μας είναι πολύ μεγάλη αλλά εμείς θα παλέψουμε. Η Μάντσεστερ δεν θα έχει ένα εύκολο βράδυ, θα τα δώσουμε όλα για να καλύψουμε την διαφορά. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι εμείς θα παραδώσουμε τα όπλα. Οι αριθμοί δεν λένε πάντα την αλήθεια και εμείς θα προσπαθήσουμε να το αποδείξουμε αυτό".
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιάννης Μανιάτης:

"Έφτασε η ώρα, για το παιχνίδι της χρονιάς, ένα τελικό. Θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για το καλύτερο. Έχουμε δουλέψει και θέλουμε την νίκη. Ο κόσμος θα μας βοηθήσει, αφού είμαι σίγουρος πως το γήπεδο θα είναι κατάμεστο. Είναι θετικό που έχουμε αγωνιστεί και στο παρελθόν με αγγλικές ομάδες και ξέρουμε την ταχύτητα που παίζουν και πως να τις αντιμετωπίσουμε. Για τις διαφορές θα μας μιλήσει ο προπονητής μας και που μπορούμε να χτυπήσουμε τον αντίπαλο μας και τι πρέπει να προσέξουμε. Τη φετινή σεζόν η Άρσεναλ τα πάει πολύ καλά ενώ η Γιουνάιτεντ όχι. Πρέπει όμως να πω ότι από την μέρα που έγινε η κλήρωση όλοι λέμε ότι η Μάντσεστερ δεν είναι σε καλή κατάσταση, χάνει πολλά παιχνίδια αλλά σε καμία περίπτωση τα πράγματα δεν θα είναι έτσι. Εμείς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, να κλείσουμε τα αυτιά μας και να τους κοιτάξουμε στα μάτια. Να τους σεβαστούμε αλλά να παίξουμε στα ίσια". 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code