ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Η επιστροφή του Αντριάνο

Μετά από δύο χρόνια απουσίας από τους αγωνιστικούς χώρους, ο Αντριάνο επέστρεψε στη δράση και αγωνίστηκε για περίπου 10 λεπτά στην αναμέτρηση της Ατλέτικο Παραναένσε με την Δε
Στρόνγκεστ για το Κόπα Λιμπερταδόρες.Με αρκετά παραπανίσια κιλά, ο Αντριάνο επέστρεψε στους αγωνιστικούς χώρους μετά από διετή απουσία του, αγωνιζόμενος για την Ατλέτικο Παραναένσε στο Κόπα Λιμπερταδόρες.

Ο Βραζιλιάνος φορ, ο οποίος μεταξύ άλλων αγωνίστηκε σε Ίντερ, Πάρμα και Ρόμα, πραγματοποίησε εντατικές προπονήσεις για περίπου δύο μήνες και έπαιξε για οκτώ λεπτά σαν αλλαγή στη νίκη της νέας του ομάδας επί της Δε Στρόνγκεστ με 1-0.

Αμέσως μετά το ματς δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του, καθώς η κατάθλιψη, αλλά και οι καταχρήσεις δεν του επέτρεπαν να κάνει αυτό που αγαπά περισσότερο, να παίζει δηλαδή ποδόσφαιρο.

"Δεν είναι μία επιστροφή στην κορυφή, αλλά ένα μικρό come back. Αυτό δείχνει σε όλο τον κόσμο πως αν το επιθυμούν, μπορούν να πετύχουν τους στόχους τους. Σήμερα έκανα το πρώτο βήμα, αλλά έχω πολύ δρόμο μπροστά μου. Ελπίζω σύντομα να βρεθώ στο επιθυμητό επίπεδο φυσικής κατάστασης, γιατί ακόμη δεν είμαι καλά. Είμαι πολύ συγκινημένος και μόνο που μπορώ μετά από δύο χρόνια να ξαναπαίξω ποδόσφαιρο και να αγωνίζομαι σε μια ομάδα σαν αυτή", ήταν οι δηλώσεις του Αντριάνο, ο οποίος δήλωσε αποφασισμένος να βρει ξανά τη φυσική του κατάσταση.

Adriano back to Football από citrusblack83

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code