ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Αναντολού Εφές - Βίρτους Μπολόνια 64-67: Σπουδαία Βίρτους άλωσε το Sinan Erdem και παίζει την χρονιά στην Βιτόρια την Παρασκευή


Η Βίρτους θύμισε την ομάδα που θαυμάσαμε προ δύο μηνών, πέρασε με το σπουδαίο διπλό από την Πόλη με 64-67 και θα ταξιδέψει στην Βιτόρια για να αντιμετωπίσει την Μπασκόνια την Παρασκευή, με τον νικητή του συγκεκριμένου παιχνιδιού να τερματίζει στην όγδοη θέση και να παίζει κόντρα στην Ρεάλ στα play-offs.

Στα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού, η Εφές ευτύχησε να έχει σε μεγάλο βράδυ τον καυτό Κλάιμπερν, που σκόραρε τους πρώτους 17 πόντους της ομάδας του (5/5 τρίποντα) και της έδωσε το προβάδισμα με 17-10, ενώ αμέσως μετά ο Οσμανί, με έξι προσωπικούς πόντους, εκτόξευσε την διαφορά σε διψήφια επίπεδα, 23-12.

Ωστόσο, έκτοτε το παιχνίδι ήταν το απόλυτο ντέρμπι. Οι γηπεδούχοι είχαν ως επί το πλείστον τα ηνία στο σκορ, όμως δεν μπόρεσαν σε κανένα σημείο να προηγηθούν με περισσότερους από πέντε πόντους, 55-50.

Από εκεί και έπειτα, η Βίρτους έβγαλε αντίδραση και με κύριο εκφραστή των επιθέσεών της τον Μπελινέλι, ανέτρεψε την κατάσταση και με επιμέρους σκορ 2-14, ήταν εκείνη που πήρε το προβάδισμα με 57-64. Οι Τούρκοι προσπάθησαν να μειώσουν, αλλά παρόλα αυτά, ήταν ιδιαίτερα άστοχοι, αφού σκόραραν μόνο από την γραμμή των βολών, με το σκορ να διαμορφώνεται στο 61-64, με 1' και 15" για το τέλος, με 1/2 βολές του Λάρκιν. Αμφότερες οι δύο ομάδες δεν κατάφεραν να βρουν καλάθι στις επόμενες επιθέσεις τους. Στο σημείο εκείνο και με 17" να απομένουν για την λήξη του ματς, ο Λούντμπεργκ έβαλε ένα σπουδαίο τρίποντο με το οποίο διαμόρφωσε το 61-67, με την Εφές να απαντά με μακρινό σουτ του Μπράιαντ (64-67), αλλά η ομάδα του Τόμισλαβ Μιγιάτοβιτς δεν είχε χρόνο για κάτι καλύτερο και μοιραία γνώρισε τον αποκλεισμό από την φετινή Ευρωλίγκα.

Απόλυτος πρωταγωνιστής για τους νικητές ήταν ο Λούντμπεργκ με 12 πόντους, 7 ριμπάουντ και 7 ασίστ. Επιπλέον, 13 πόντους πρόσθεσε ο Σενγκέλια, ενώ στους 12 πόντους σταμάτησε ο πολύ θετικός Αμπάς. Στον αντίποδα, ο Κλάιμπερν έβαλε 22 πόντους, μόλις 2 στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ ο Λάρκιν σκόραρε 16 πόντους.

Τα δεκάλεπτα: 23-21, 36-35, 50-48, 64-67.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code