ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Βόννη - Περιστέρι 77-89: Μάγκικη πρόκριση στο Final-4 για το Περιστέρι του Βασίλη Σπανούλη


Το Περιστέρι έκανε την ολική ανατροπή στην σειρά απέναντι στην Βόννη, καθώς είχε ηττηθεί στο πρώτο ματς και με δύο συνεχόμενες νίκες πήρε την πρόκριση για το Final-4 του Βελιγραδίου. Περιμένει να μάθει αντίπαλο η ελληνική ομάδα, που θα προκύψει από τον νικητή του ζευγαριού Τενερίφη - Τόφας, ενώ στον άλλο ημιτελικό η Μούρθια θα τεθεί αντιμέτωπη με την Μάλαγα.

Στα της αναμέτρησης, το Περιστέρι μπήκε με το πόδι πατημένο στο γκάζι και έχτισε από νωρίς διψήφιες διαφορές (17-27 το πρώτο δεκάλεπτο). Στη συνέχεια και για μεγάλο διάστημα, μέχρι τα μέσα της τρίτης περιόδου, η ομάδα των δυτικών προαστίων συντηρούσε τις διαφορές αυτές. Ωστόσο, η Βόννη επέστρεψε στο ματς, μείωσε σε απόσταση αναπνοής, 62-63, με την τρίτη περίοδο να ολοκληρώνεται στο 62-67.

Στο καθοριστικό τελευταίο δεκάλεπτο, η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη δεν άφησε την όλη της προσπάθεια να πάει... χαμένη, κυριάρχησε και πέρασε με το διπλό με 77-89 και την πρόκριση από την γερμανική πόλη.

MVP του ματς ήταν ο Ράγκλαντ με 21 πόντους, 8 ασίστ και 5 ριμπάουντ. Ο Λαβ σκόραρε 16 πόντους, ο Μήτρου Λονγκ πρόσθεσε 15, ενώ ο Τόμπσον έβαλε 14 πόντους και μάζεψε 11 ριμπάουντ. Από πλευράς γηπεδούχων, ξεχώρισαν οι Φρέι με 21 και Φομπς με 17 πόντους.

Τα δεκάλεπτα: 17-27, 43-51, 62-67, 77-89

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code