ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ολυμπιακός-Μπάτσκα Τόπολα 5-2: Καταιγιστικός Ολυμπιακός πήρε την πρόκριση με "πεντάρα" στο ντεμπούτο του Καρβαλιάλ


Οι ερυθρόλευκοι διέσυραν την αδύναμη Μπάτσκα Τόπολα στο άδειο λόγω τιμωρίας "Γεώργιος Καραϊσκάκης" με 5-2 και πήραν την πρόκριση για τα μπαράζ της φάσης των "16" του Europa Conference League στο ντεμπούτο του Κάρλος Καρβαλιάλ στον πάγκο του Ολυμπιακού.

Ο Ολυμπιακός κατέκτησε την πολυπόθητη τρίτη θέση στον όμιλο του με συγκομιδή 7 βαθμούς και θα συνεχίσει να αγωνίζεται στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και την νέα χρονιά. Σε μεγάλα κέφια ο Κώστας Φορτούνης που μοίρασε συνολικά τέσσερις ασίστ στους συμπαίκτες. 

Η ομάδα του Κάρλος Καρβαλιάλ ήταν κυρίαρχη στον αγωνιστικό χώρο και δεν άφησε περιθώρια στην σερβική ομάδα να σηκώσει κεφάλι. Ο Ολυμπιακός κατάφερε να ανοίξει το σκορ στην πρώτη ευκαιρία του αγώνα στο 21ο λεπτό, όταν ο Ροντινέι έκανε τη σέντρα από τα δεξιά και ο Ελ Κααμπί με καρφωτή κεφάλια μέσα από την μικρή περιοχή των φιλοξενούμενων, έκανε το 1-0. Αυτό ήταν το πέμπτο ευρωπαϊκό γκολ που σημειώνει με την ερυθρόλευκη φανέλα ο Μαροκινός. 

Λίγα λεπτά μετά το σουτ του Ποντένσε κατέληξε στην αγκαλιά του Ίλιτς. Στο 29' η Μπάτσκα Τόπολα σημείωσε την μοναδική ευκαιρία της στο πρώτο μέρος με το σουτ του Τζάκοβατς να περνάει ψηλά πάνω από τα δοκάρια του Πασχαλάκη. Ο Ελ Κααμπί σκόραρε ξανά με κεφαλιά στο 35', αλλά το τέρμα του ακυρώθηκε σωστά ως οφσάιντ. Πέντε λεπτά αργότερα όμως οι ερυθρόλευκοι έκαναν το 2-0 με ωραία ενέργεια και σουτ με το αριστερό από τον Ποντένσε, μετά από ασίστ του Κώστα Φορτούνη. 

Το σόου του Πορτογάλου μάγου συνεχίστηκε και στο 42' με μια ακόμη εξαιρετική ατομική ενέργεια ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0, ξανά από πάσα του Φορτούνη. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού λίγο πριν ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο λίγο έλειψε να κάνει τέσσερα τα τέρματα της ομάδας του, αλλά το πλασέ του πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι των φιλοξενούμενων. 

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε έτσι ακριβώς όπως τελείωσε για τον Ολυμπιακό, δηλαδή με ακόμη ένα γκολ. Στο πρώτο λεπτό του δεύτερου μέρους ο Φορτούνης εκτέλεσε το κόρνερ από τα δεξιά με τον Ρέτσο να παίρνει την καρφωτή κεφάλια και τον Ίλιτς άθελα του να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 4-0. 

Η Μπάτσκα Τόπολα έβγαλε όμως αντίδραση για πρώτη φορά στο παιχνίδι και δύο λεπτά μετά ο Τζάκοβατς μετά το τραγικό λάθος του Ορτέγκα στην άμυνα, έκλεψε τη μπάλα και πλάσαρε τον Πασχαλάκη σημειώνοντας το γκολ της τιμής για τους Σέρβους. Στο 60' η Τόπολα έμεινε με δέκα παίκτες για μαρκάρισμα του Κούβελιτς στον Φορτούνη, ενώ στο ακριβώς επόμενο λεπτό οι Σέρβοι μείωσαν σε 4-2 με ωραία ενέργεια του Τσίρκοβιτς. 

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να πιέζει όμως και δεν πτοήθηκε από τα δύο τέρματα των φιλοξενούμενων με τον Ελ Αραμπί που είχε περάσει λίγα λεπτά πριν στο παιχνίδι, να ανεβάζει το δείκτη του σκορ στο ευρύ 5-2 από την τέταρτη ασίστ του Κώστα Φορτούνη στον αγώνα! Ντεμπούτο με τα ερυθρόλευκα έκανε σήμερα και ο Ρίτσαρντς που αγωνίστηκε ως αλλαγή στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης.


ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ:

Ολυμπιακός: Πασχαλάκης, Ροντινέι, Ρέτσος, Ντόη, Ορτέγκα, Έσε, Καμαρά, Ποντένσε, Μασούρας, Φορτούνης, Ελ Κααμπί

Μπάτσκα Τόπολα: Ίλιτς, Κρστιτς, Στόγιτς, Κόλουσιτς, Πέτροβιτς, Τσβέτκοβιτς, Ροντίν, Κούβελιτς, Μπάκοβατς, Μιλοβάνοβιτς, Τσίρκοβιτς.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code