ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Απίστευτη, μοναδική ΑΕΚΑΡΑ για τον Μιχάλη ! ΑΕΚ - Ντιναμό Ζάγκρεμπ 2-2


Απίστευτο φινάλε, η ΑΕΚ του Ματίας Αλμέιδα απέδειξε γιατί ήταν πρωταθλήτρια Ελλάδος και γιατί πήρε αυτή την μοναδική πρόκριση απέναντι στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ, δείχνοντας τί ψυχικά αποθέματα έχει. Ίσως .. αυτή την δύναμη και την ώθηση της την έδωσε και ο ίδιος ο αδικοχαμένος Μιχάλης..

Α' Ημίχρονο

Οι κιτρινόμαυροι μπήκαν νωχελικά στα πρώτα 15 λεπτά καταφέρνοντας όμως το επόμενο τέταρτο να τους ανήκει, με μια κατοχή χωρίς την σωστή τελική πάσα, για να εκδηλωθεί και η κατάλληλη τελική προσπάθεια. Οι Κροάτες με δυνατό τους στοιχείο την κυκλοφορία, κατάφερναν να γίνουν πιο απειλητικοί , φθάνοντας και στο 0-1 στο τέλος του πρώτου μέρους, στο 45+2'. Ο Μιχαϊλιτσένκο έπιασε κεφαλιά μέσα στην μεγάλη περιοχή , με τον Στάνκοβιτς να αποκρούει εντυπωσιακά και τον Σούταλο στην συνέχεια να πλασάρει ανενόχλητος, μετά από αδράνεια της άμυνας της ΑΕΚ.

Β' Ημίχρονο

Δεν έβγαλε ποτέ η ΑΕΚ μέχρι λίγο πριν το τέλος, τον πραγματικό της αγωνιστικό εαυτό, με αποτέλεσμα να δεχθεί και τέρμα που την έβαλε με την πλάτη στον τοίχο. Συγκεκριμένα, στο 65' ο Λιούμπισιτς βρίσκει με ωραία μπαλιά διαγώνια εκτός περιοχής τον Πέτκοβιτς με τον δεύτερο να σουτάρει υποδειγματικά για το 0-2. Η Ένωση, άρχισε να δείχνει σημάδια ανάκαμψης αργά αλλά ήταν αρκετό. Στο 92' ο Ελίασσον εκτέλεσε κόρνερ και έπειτα από λανθασμένη απομάκρυνση της άμυνας των Κροατών, ο Αραούχο πιάνει μονοκόματο σουτ στέλνοντας με πανέμορφο τρόπο την μπάλα στα δίχτυα και πηγαίνοντας εκείνη την στιγμή με το σκορ στο 1-2 , το ματς στην παράταση. Όμως, στο 98' πάλι ο Αργεντινός , κοντρολάρει εντός περιοχής και στην συνέχεια βρίσκει την μπάλα με το χέρι ο Λιούμπισιτς . Χρειάστηκε η χρήση VAR , για να καταλογιστεί και έτσι έγινε η παράβαση. Την εκτέλεση του πέναλτι ανέλαβε ο Λιβάι Γκαρσία, του οποίου το σουτ στο 100ο λεπτό απομάκρυνε ο φοβερός Λιβάκοβιτς , με τον Βίντα όμως να έρχεται από πίσω και με κεφαλιά να στέλνει την μπάλα στο βάθος της εστίας για το τελικό 2-2 και την ΑΕΚ στα Play-Offs του Champions League !

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code