ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ολυμπιακός-Πανσερραϊκός: Επιστροφή στη Super League μετά από δώδεκα χρόνια στο άδειο Καραϊσκάκη για τα "Λιοντάρια", να ξεκινήσουν με το "δεξί" οι ερυθρόλευκοι


Σέντρα σήμερα (22:00) στο άδειο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" για την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Πανσερραϊκό, στην επιστροφή των "Λιονταριών" στην μεγάλη κατηγορία μετά από δώδεκα ολόκληρα χρόνια. Μετά την πρόκριση στα πλέι οφ του Europa League η ομάδα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ θέλει να μπει με το δεξί και στο νέο πρωτάθλημα, ενώ ο Πανσερραϊκός του Πάμπλο Γκαρσία έχει δύσκολο έργο μπροστά του, αλλά θα παλέψει για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.


Ο προπονητής των ερυθρόλευκων Ντιέγκο Μαρτίνεθ δεν ανακοίνωσε αποστολή για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος και θα πάρει μαζί του στην αποστολή όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές του. Αποκλειστικός στόχος οι τρεις βαθμοί έτσι ώστε να ξεκινήσει θετικά τη νέα αγωνιστική περίοδο εντός συνόρων.



Ο Πάμπλο Γκαρσία άφησε εκτός αποστολής για διαφορετικούς λόγους αρκετούς ποδοσφαιριστές του οι οποίοι είναι οι: Καρασαλίδης, Οικονόμου, Δεληγιαννίδης, Τσομπανίδης, Παπαβασιλείου, Μπεργκστρομ, Ανάκογλου, Κολομπίνο, Μορέιρα, Παντεκίδης.  


Η αποστολή του Πανσερραϊκού για το ματς με τους ερυθρόλευκους απαρτίζεται από τους: Χοβάν, Κατσίκας, Τσιλιγγίρης, Αυλωνίτης, Γκοτζαμανίδης, Πεταυράκης, Χάγιεκ, Πηλέας, Τσαγκαλίδης, Ντάνκερλαι, Θυμιάνης, Στάικος, Ουεντραόγκο, Στίνα, Χατζηστραβός, Τομάς, Μούργος, Μασκανάκης, Σοφιανός, Γούλερι, Άλεξιτς, Μπαϊροβιτς.



Πιθανές ενδεκάδες: 

Ολυμπιακός: Πασχαλάκης, Ροντινέι, Φρέιρε, Ρέτσος, Κίνι, Ιμπόρα, Μ.Καμαρά, Μασούρας, Φορτούνης, Μπιέλ, Ελ Κααμπί.


Πανσερραϊκός: Χοβάν, Πεταυράκης, Γκοτζαμανίδης, Χάγεκ, Πηλέας, Στάικος, Ντάνκερλαϊ, Γούλερι, Τομάς, Στίνα, Μπαΐροβιτς.


Πρώτος διαιτητής της αναμέτρησης ορίστικε ο κ.Παπαδόπουλος με βοηθούς τους Δημητριάδη και Πετρόπουλο, ενώ στο VAR θα βρίσκεται ο Παπαπέτρου με τον Ψαρρή.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code