ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΠΑΣ Γιάννινα-Κηφισιά 1-0: Διεκόπη ο αγώνας λόγω προβλήματος με το ρεύμα

 


Ο αγώνας ανάμεσα στον ΠΑΣ Γιάννινα και στην Κηφισιά δεν ολοκληρώθηκε το Σάββατο (19/8), λόγω προβλήματος με το ρεύμα σε πυλώνα του γηπέδου "Ζωσιμάδες". Όπως όλα δείχνουν το ματς θα συνεχιστεί την Κυριακή (20/8).

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι στο 4' λεπτό με την κεφαλιά του Παμλίδη, ενώ στην συνέχεια της φάσης, ο Βαφέας έβαλε κόντρα στο σουτ του Βαφέα. Οι Ηπειρώτες είχαν κεφαλιά με τον Παντελάκη μετά από εκτέλεση κόρνερ του Σόρια, με τον τερματοφύλακα Κρίστινσον να αποκρούει στο 19' λεπτό, όπως έκανε και στο σουτ του Καραχάλιου στο 26' λεπτό. Στο 30' λεπτό, η ομάδα των Ιωαννίνων κέρδισε πέναλτι μετά από χέρι του Τσάπαν. Χρησιμοποιήθηκε το VAR, το οποίο επιβεβαίωσε την παράβαση. Ο Πέδρο ευστόχησε στην εκτέλεση πέναλτι και έκανε το 1-0 για τους γηπεδούχου. Ο ΠΑΣ Γιάννινα διατήρησε το προβάδισμα του στα επόμενα λεπτά και προηγήθηκε με 1-0 στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Λίγο πριν βγουν οι δύο ομάδες για το δεύτερο ημίχρονο, έκλεισε ένας προβολέας και διαπιστώθηκε πρόβλημα με τον φωτισμό. Ο ηλεκτρολόγος δεν μπορούσε να το επιδιορθώσει εκείνη την στιγμή και ο αγώνας διεκόπη.

ΠΑΣ Γιάννινα (Θανάσης Στάικος): Κλέιμαν, Σόρια, Κιάκος (43' Τσαούσης), Παντελάκης, Εραμούσπε, Καραχάλιος, Τζίμας, Ριένστρα, Τζίνο, Παμλίδης, Κόντε.

Κηφισιά (Γιάννης Αναστασίου): Κρίστινσον, Βαφέας, Τσάπαν, Σάκιτς, Ιπαλίμπο, Αντούνες, Λούμορ, Αντερέγκεν, Μασούρας, Τετέι, Οζέγκοβιτς.







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code