ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Παναθηναϊκός-Μαρσέιγ 1-0 Εξαιρετική εμφάνιση και μεγάλη ευρωπαϊκή νίκη για τους πράσινους

 




Ο Παναθηναϊκός απέδειξε στον αγωνιστικό χώρο ότι είναι μια ομάδα πολύ διαβασμένη και πολύ τακτικά συγκεντρωμένη, αλλά και ανώτερη από την αντίπαλο της Μαρσέιγ. Οι "πράσινοι" με το γκολ του Μπερνάρντ στο 83' λεπτό πήραν την νίκη και το προβάδισμα, ενόψει του δεύτερου αγώνα στην έδρα της γαλλικής ομάδας, Βελοντρόμ. την Τρίτη (15/8).


Οι δύο ομάδες τήρησαν ενός λεπτού σιγής πριν την έναρξη του αγώνα για να τιμήσουν τον αδικοχαμένο Μιχάλη που δολοφονήθηκε την Δευτέρα (7/8). Στα πρώτα λεπτά έγινε παιχνίδι κέντρου, με τους παίκτες των δύο ομάδων να δείχνουν την δυναμική τους. Ο Παναθηναϊκός είχε το σουτ του Ρούμπεν έξω από την μεγάλη περιοχή στο 10' λεπτό και την κεφαλιά του Γεβντάι στο 19' λεπτό. Η Μαρσέιγ είχε μια μεγάλη ευκαιρία με την κεφαλιά του Ομπαμεγιάνγκ στο 22' λεπτό από το κέντρο της άμυνας, με την μπάλα να πηγαίνει άουτ. Οι "πράσινοι" είχαν τον πρώτο λόγο στα επόμενα λεπτά, με τον Τζούρισιτς να έχει τις προϋποθέσεις για καλή φάση, αλλά η μπάλα πήγε πλάγια στο 41' λεπτό. Το σκορ του πρώτου ημιχρόνου ήταν 0-0.


Οι γηπεδούχοι έκαναν μια καλή ευκαιρία με το πλασέ του Τζούρισιτς στο 49' λεπτό μετά από μια καλή πορεία του Σπόραρ, ο οποίος μπήκε στην περιοχή και γύρισε για τον διεθνή Σέρβο επιθετικό. Στο 50' λεπτό, η Μαρσέιγ είχε φάσεις με το σουτ του Ουναχί που έδιωξε ο Γεβντάι και το σουτ εκτός περιοχής του Ομπαμεγιάνγκ. Οι "πράσινοι" απείλησαν αρκετές φορές στα επόμενα λεπτά, με το σουτ του Σπόραρ στο 53' λεπτό, με το σουτ του Μαντσίνι στο 57' λεπτό και με την κεφαλιά ψαράκι του Βιλένα στο 59' λεπτό, με την μπάλα να χτυπάει στο δοκάρι. Ο  χαφ της γαλλικής ομάδας, Κοντογκμπια έκανε  φάουλ στον Τζούρισιτς και αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 64' λεπτό, αφήνοντας τους Μασσαλούς με δέκα παίκτες. Ο Παναθηναϊκός είχε δύο σουτ με τον Τζούρισιτς και τον Κλέινχεισλερ από τα όρια της περιοχής στο 70' λεπτό. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να έχουν το πάνω χέρι στον αγώνα και ο Μπερνάρντ μετά από εξαιρετική συνεργασία με τον Κλέινχεισλερ και τον Ιωαννίδη, έκανε πολύ καλό τελείωμα στην φάση, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα με το σουτ του και έκανε το 1-0 το 83' λεπτό. Ο Παναθηναϊκός διατήρησε το προβάδισμα στα επόμενα λεπτά και νίκησε εντός έδρας την Μαρσέιγ με 1-0.


ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Βαγιαννίδης, Γέντβαϊ, Μάγκνουσον, Χουάνκαρ (79' Μλαντένοβιτς), Πέρεθ, Βιλένα (79' Τσέριν), Τζούριτσιτς (72' Μπερνάρ), Μαντσίνι, Βέρμπιτς (58' Κλεϊνχέισλερ), Σπόραρ (72' Ιωαννίδης).


ΜΑΡΣΕΙΓ (Μαρθελίνο): Πάου Λόπες, Κλος, Γκιγκότ, Μπαλέρντι, Λόντι, Βερετούτ (86' Γκεντουζί), Κοντογκμπιά, Σαρ (75' Χαρίτ), Εντιαγέ (75' Μουντέ), Ουναχί (66' Ρονζιέρ), Ομπαμεγιάνγκ (86' Μπεμπά).

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code