ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Άρης-Ντιναμό Κιέβου: Με στόχο την νίκη που θα δώσει το πάνω χέρι για την πρόκριση

 


Ο Άρης θα υποδεχθεί την Ντιναμό Κιέβου την Πέμπτη (10/8, 21:15), για τον πρώτο αγώνα του τρίτου προκριματικού γύρου του Conference League. Οι κιτρινόμαυροι πήραν την πρόκριση επί της Αραράτ Αρμενίας, αλλά δεν εντυπωσίασαν και πολλοί παίκτες έδειξαν ότι χρειάζονται παιχνίδια στα πόδια τους, για να μπουν σε πλήρη αγωνιστικό ρυθμό. Οι Θεσσαλονικείς αν προκριθούν, τότε θα αντιμετωπίσουν στα playoffs, τον νικητή του ζευγαριού ανάμεσα στην Μπεσίκτας και στην Νέφτσι Μπακού.


Ο Άρης θέλει να κάνει μια καλή εμφάνιση κόντρα στην ιστορική Ντιναμό Κιέβου του κόουτς Μιρτσέα Λουτσέσκου και να πάρει το πλεονέκτημα, ενόψει του δεύτερου παιχνιδιού που θα γίνει στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας, την Πέμπτη (17/8). Μέσα στην εβδομάδα ανακοινώθηκε η απόκτηση του δεξιού μπακ, Μαρτίν Μοντόγια, ενώ πήρε μεταγραφή για την Γκαζιαντέπ ο Σαλέμ Εμπακατά και για αυτό αποχώρησε από την ομάδα. Μια άλλη αλλαγή στην αποστολή είναι ο Ιβάν Σαμόρα, ο οποίος αντικατέστησε τον Κίκε Σαβέριο μετά τον τραυματισμό του δεύτερου. Ιδιαίτερη είναι και η απουσία του Γιακούμπ Μπράμπετς, με τον Μόουζες Ουντεμπάτζο να είναι ο επικρατέστερος και πάλι για παρτενέρ του Φαμπιάνο Λέισμαν στο κέντρο της άμυνας. Η ουκρανική ομάδα έχει πολύ καλούς παίκτες, οι περισσότεροι εκ των οποίων είναι διεθνείς. Ο μεγαλύτερος αστέρας τους είναι ο Αντρέι Γιαρμολένκο, που είναι γνωστός από τις χρονιές του στην Μπορούσια Ντόρτμουντ και στην Γουέστ Χαμ.


Η αποστολή του Άρη Θεσσαλονίκης για τους αγώνες με την Ντιναμό Κιέβου: Κουέστα, Οντουμπάτζο, Μοντόγια, Ματαρίτα, Φεράρι, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Ζουλς, Νταρίντα, Ντούρασεκ, Ρουπ, Πάβιτσιτς, Πάλμα, Μενέντες, Σαμόρα, Κάρλσον, Μορόν, Χουτεσιώτης, Παναγίδης, Χριστοδουλόπουλος, Μπεκιαρίδης

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code