ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Σαν να χιονίζει στην...Ζιμπάμπουε!

Ημέρα Κυριακή, 13 Ιανουαρίου και βρισκόμαστε εν έτει 2019.Ναι σοβαρά, βρισκόμαστε στο 2019 σε μία χώρα πανέμορφη, που θα την ζήλευε μέχρι και ο ... θεός!
Αυτοί που την διοικούν αυτή την γη, ωστόσο μόνο το πώς να την βελτιώσουν δεν έχουν στο μυαλό τους, ούτε καν στο πίσω-πίσω μέρος του κεφαλιού τους. Όταν μία χώρα επομένως δεν φροντίζει πώς να προστατέψει τους πολίτες της από τους κινδύνους του χιονιού, πώς να προστατέψει τους ίδιους τους αθλητές της;

Η διοίκηση λοιπόν του Αστέρα Τρίπολης και της οποιαδήποτε άλλης ομάδας στην Ελλάδα πρέπει να αντιληφθεί ότι δεν είμαστε μία χώρα με 365 ημέρες τον χρόνο με ήλιο. Πάντοτε είχαμε περιόδους με αντίξοες καιρικές συνθήκες, καταιγίδες, χιόνια, δυνατοί αέρηδες. Το ζητούμενο είναι το «τί κάνουμε εμείς;» . Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι σε μία χώρα που είναι το κέντρο του κόσμου(κυριολεκτικά) και πόσο μάλλον μία χώρα που θέλει να θεωρείται ευρωπαϊκή, να μην έχει έστω τις στοιχειώδης υποδομές προκειμένου να μην παραλύουν τα πάντα με το πού πέσει η πρώτη νιφάδα.

Σήμερα λοιπόν, αναμένεται να γίνει ο αγώνας του Αστέρα Τρίπολη με τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο των Αρκάδων στις 19:30 . Κάναμε κάτι λάθος; Ναι... δεν υπολογίσαμε ότι συμπεριφερόμαστε ως Ζιμπάμπουε, για τους λόγους που αναφέραμε προηγουμένως. Όπως είναι εύκολα αντιληπτό , δεν μου αρκεί απλά να πραγματοποιηθεί η αναμέτρηση, αλλά να μπορεί να παιχτεί και ποδόσφαιρο σε ένα γήπεδο διαφήμιση για το άθλημα και όχι σε ένα χωράφι που κάλλιστα ο παππούς μου θα καλλιεργούσε . 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code