ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Μέσα ο Κουρμπέλης με Πανιώνιο!

Χωρίς προβλήματα και ενοχλήσεις ολοκλήρωσε τη χθεσινή προπόνηση ο Δημήτρης Κουρμπέλης, ο οποίος είχε αποκομίσει θλάση από το παιχνίδι της Ελλάδας με την Ουγγαρία την προηγούμενη Παρασκευή.
Γράφει ο Αντώνης Παναγόπουλος

Έτσι, όπως όλα δείχνουν ο αρχηγός των ''πρασίνων'' θα συμπεριληφθεί κανονικά στην αποστολή για την αυριανή αναμέτρηση με τον Πανιώνιο στο ΟΑΚΑ ( 16:00- ΕΡΤ) και το είναι πολύ πιθανό να βρεθεί και στο αρχικό σχήμα.

Όσον αφορά τα πλάνα του Γιώργου Δώνη για το αρχικό σχήμα, φαίνεται πως δοκιμάζει ένα 4-3-3 με τον Τζανδάρη να παίρνει να παίρνει θέση βασικού, μαζί με Δώνη και Κουρμπέλη στα χαφ. Στις υπόλοιπες θέσεις, τερματοφύλακας θα είναι κανονικά ο Σωκράτης Διούδης, Μαυρομάτης- Κολοβέτσιος θα είναι το κεντρικό αμυντικό δίδυμο, με τους Ινσούα και Κουλιμπαλί στα άκρα. Στα άκρα της επίθεσης θα βρεθούν Μπουζούκης και Χατζηγιοβάννης, με τον Φεντερίκο Μακέντα στην κορυφή της επίθεσης.

Kαταπράσινο Σαββατοκύριακο με μάχες σε μπάσκετ και Ερασιτέχνη

Πέρα από τον ποδοσφαιρικό αγώνα, το Σαββατοκύριακο είναι γεμάτο με...πράσινες μάχες και μάλιστα εντός έδρας για το ''τριφύλλι'' σε όλα τα σπορ. Την Κυριακή στις 13:30 το μεσημέρι γίνεται η αρχή στον ''Τάφο του Ινδού'', όπου η γυναικεία ομάδα μπάσκετ φιλοξενεί την Πυλαία για τη φάση των ''16'' του κυπέλλου Ελλάδας. Η συνέχεια γίνεται τρεις ώρες αργότερα στο κλειστό γυμναστήριο του Χολαργού, όπου για την πρεμιέρα της Pre League του Βολλευ Γυναικών ο Παναθηναικός φιλοξενεί τον ΠΑΟΚ. Στις 17:30 στο κλειστό του ΟΑΚΑ οι ''πράσινοι'' φιλοξενούν το Λαύριο, σε ματς κεκλεισμένων των θυρών, ενώ στις 18:00 η ομάδα Φούτσαλ φιλοξενεί στην Κυψέλη το Νέο Ικόνιο, θέλοντας να διατηρηθεί στην πρώτη θέση. Η πράσινη ατζέντα κλείνει τη Δευτέρα ξανά στο κλειστό της Κυψέλης με το μεγάλο ντέρμπι των ''αιωνίων'' στο Βόλλευ Ανδρών στις 17:30.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code