ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Τέλος το σερί των πράσινων στην Τούμπα

Ο ΠΑΟΚ ήταν ο νικητής με 2-0 στο ντέρμπι με τον Παναθηναικό.

Οι πράσινοι ήταν ακίνδυνοι, ενώ ο δικέφαλος κυνήγησε και κατάφερε το 8 στα 8 στο πρωτάθλημα.
Γενική Εικόνα
Το παιχνίδι της Τούμπας ξεκίνησε με καλό ρυθμό και από τις δυο ομάδες. Σε αυτό βοήθησε και το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός δεν μπήκε φοβισμένος στην Τούμπα.Στο 30' ο Διούδης κράτησε το μηδέν, έπειτα από εξαιρετική κεφαλιά του Πρίγιοβιτς.Ένα λεπτό αργότερα ο ΠΑΟΚ σκόραρε με τον Βέρνμπλουμ, αλλά το γκολ ακυρώθηκε σωστά ως οφσάιντ αφού όταν πήρε την πρώτη κεφαλιά ο Κρέσπο ο Σουηδός ήταν πιο μπροστά από την άμυνα του Παναθηναϊκού.Στο 43ο λεπτό ο Ζάμπα σκόραρε, αλλά και αυτό το γκολ ακυρώθηκε σωστά ως οφσάιντ. Ο Μάτος στο 51' έδωσε στον Ζαμπά ο οποίος έκανε τη παράλληλη μπαλιά προς τον Πρίγιοβιτς που έκανε το πλασέ από κοντά και άνοιξε το σκορ για τον ΠΑΟΚ.Το 2-0 έγινε στο 76', ο Λημνιός έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα ολοκληρώνοντας μια όμορφη επίθεση του ΠΑΟΚ από τα αριστέρα και την τελική πάσα του Ζαμπά.

Παίχτης Κλειδί
O Λέο Ζαμπά είχε συμμετοχή και στα δύο γκολ του ΠΑΟΚ με τις 2 ασίστ του σε Πρίγιοβιτς και Λημνιό.


Αδύναμος Κρίκος 
Ο Δημήτρης Πέλκας δεν ήταν σε καλή μέρα, για αυτό και αντικαταστάθηκε.

Συνθέσεις
ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Βιεϊρίνια, Βέρνμπλουμ, Κάνιας, Πέλκας (53' Ελ Καντουρί) , Λέο Ζαμπά(82'Ουάρντα), Μπίσεσβαρ(76'Λημνιός), Πρίγιοβιτς.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γιώργος Δώνης): Διούδης, Κουλιμπαλί, Κολοβέτσιος, Μαυρομάτης, Ινσούα, Κουρμπέλης, Δώνης(78'Κάτσε), Χατζηγιοβάνης(64'Χατζηθεοδωρίδης), Μπουζούκης, Μακέντα, Καμπετσής(78'Μουνιέ).

Επόμενη Αγωνιστική
Ατρόμητος- ΠΑΟΚ 3/11 16:00
Παναθηναικός- ΑΕΚ 3/11 19:00

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code