ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Εκεί που σήκωσε την κούπα για το διπλό

Αποτέλεσμα εικόνας για αεκ απόλλων σμύρνης
Η Α.Ε.Κ επιστρέφει στην γειτονιά της στη Ριζούπολη που θέλει να πάρει το διπλό από τον Απόλλωνα Σμύρνης για να μην απομακρυνθεί από την κορυφή. (19:00)
Μία περιπετειώδης εβδομάδα για τους κιτρινόμαυρους που δέχθηκαν μία βαριά και για πολλούς άδικη τιμωρία, που είδα τον ένα εκ των αρχηγών Αντρέ Σιμόες να απομακρύνεται και να δυσκολεύει η ανανέωση του ολοκληρώνεται σήμερα με το παιχνίδι κόντρα στον Απόλλων Σμύρνης.

Οι κιτρινόμαυροι έχουν μοναδικά προβλήματα τραυματισμών τους Έλντερ Λόπες και Χρήστο Αλμπάνη. Ο Μάριος Οικονόμου προπονήθηκε κανονικά αλλά προτιμήθηκε να προφυλαχθεί ενόψει τις συνέχειας.

Η αποστολή: 

Μπάρκας, Τσιντώτας, Μπακάκης, Λαμπρόπουλος, Γκάλο, Τσόσιτς, Τσιγκρίνσκι, Χουλτ, Σβάρνας, Σιμόες, Κλωναρίδης, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Μοράν, Άλεφ, Γιακουμάκης, Λιβάια, Μπακασέτας, Πόνσε, Μπογέ. 


Αντίθετα ο γηπεδούχος Απόλλωνας αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα. Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» ολοκλήρωσε την προετοιμασία της, με τον Γιάννη Ματζουράκη να μην υπολογίζει στους τραυματίες Κοντοέ, Ναδάλες και Μάντζιο. Εκτός έμειναν και οι Τζανετόπουλος, Ζοάο Πέδρο.

Αναλυτικά η αποστολή: Χουάντερσον, Βάσιτς, Κύργιας, Λούκιτς, Βαφέας, Στάθης, Ουριουέλα, Γκονζάλες, Γκίνο, Ντ' Ούρσο, Κονέ, Μπεντινέλι, Ντεφεντερίκο, Ακόστα, Τριάδης, Σικαμπάλα, Βάρκας, Μπορίς και Ρώσσης.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code