ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Παράδεισος- κόλαση: Ένα...άγγιγμα δρόμος!

Η ΑΕΚ απόψε μπορούσε να προηγηθεί 2-0 στο πρώτο ημίχρονο, είδε τον Ολυμπιακό να προηγείται αυτός και να φτάνει μια ανάσα από το μεγάλο διπλό στο ΟΑΚΑ, κατάφερε τελικά να τον ισοφαρίσει και στο τέλος λίγο έλειψε να βρεθεί και πάλι πίσω στο σκορ στις καθυστερήσεις!
Μπερδευτήκατε; Δικαιολογημένα! Γιατί σε διάρκεια 14 ημερών είδαμε τρία μεγάλα ντέρμπι, στα οποία θεωρώ πως δεν νίκησε ο καλύτερος, τρία ντέρμπι που άλλος κέρδισε τις εντυπώσεις και άλλος τους βαθμούς...

Γράφει ο Αντώνης Παναγόπουλος

Στην Τούμπα η ΑΕΚ ήταν εκείνη που είχε δυο δοκάρια, έκανε παιχνίδι απέναντι στον μέτριο για τα δεδομένα εκείνης της αναμέτρησης ΠΑΟΚ και εν τέλει οι Θεσσαλονικείς ήταν εκείνοι που πανηγύρισαν τη νίκη και μάλιστα με το σκορ 2-0, που αφήνει ενδεχομένως λανθασμένες εντυπώσεις σε κάποιον που δεν είχε δει το ματς. Τα μαγικά αγγίγματα του Πρίγιοβιτς, τα ''τσαφ'' του Λαμπρόπουλου και η φλυαρία των επιθετικών της ''Ένωσης'' έγραψαν την ιστορία εκείνης της αναμέτρησης της νύχτας της 23ης Σεπτεμβρίου.

Στο Φάληρο, είχαμε ακόμα πιο δραματική έκδοση του άγραφου νόμου του ποδοσφαίρου, όπου όποιος δεν μπορεί να πετύχει γκολ, συνήθως το δέχεται! Ο Ολυμπιακός απέναντι στον ακίνδυνο ΠΑΟΚ έχασε σωρεία ευκαιριών, και αφού οι φιλοξενούμενοι δεν μπορούσαν να απειλήσουν, το έβαλε μόνος του ο...Βούκοβιτς, με ένα μοιραίο άγγιγμα αυτή τη φορά, δίνοντας μια ανέλπιστη νίκη στον αντίπαλο που είδε τον Πασχαλάκη να κατεβάζει ρολά και να τον κρατάει όρθιο μέχρι το φινάλε.

Στο ντέρμπι του Ολυμπιακού Σταδίου μεταξύ των δύο χαμένων των δύο προηγούμενων εβδομάδων, κερδισμένος ήταν ξανά ο ΠΑΟΚ! Αφού η ΑΕΚ στο πρώτο μισάωρο μπορούσε να καθαρίσει το ματς και δεν το έκανε, αφού ο Ολυμπιακός δεν μπόρεσε να κρατήσει το προβάδισμα από το γκολ- αριστούργημα του Φορτούνη, ελέω Μπακασέτα στο 90' και ελέω...Φετφατζίδη ο οποίος έχασε το άχαστο στις καθυστερήσεις του ματς...

Πιστέψτε με...Τώρα ξεκινάει!

Τα ντέρμπι των τριών βασικών μνηστύρων του τίτλου πέρασαν. Και καλώς ή κακώς η βαθμολογία, δεν αποτυπώνει τη μπάλα που παίζουν οι ομάδες στον αγωνιστικό χώρο, αλλά την ικανότητα να παίρνουν τα παιχνίδια...Και η διαφορά τριών βαθμών, στην οποία κρέμονται ΠΑΟΚ, (Ατρόμητος), ΑΕΚ και Ολυμπιακός δε λέει απολύτως τίποτα. Εξάλλου πιστέψτε με, το πρωτάθλημα σπανίως κρίνεται στα ντέρμπι. Τον τίτλο θα τον κατακτήσει αυτός που θα περάσει από το Αγρίνιο, τη Νέα Σμύρνη, τη Λάρισα, την Ξάνθη, το Περιστέρι και πάει λέγοντας...Κανένας δε θα πάει τρένο και όποιος κάνει τις λιγότερες γκέλες θα είναι ο πρωταθλητής.

Υ.γ 1: Φορτούνη αγόρι μου, έχεις βάλει αυτή την ΑΔΙΑΝΟΗΤΗ γκολάρα σε μια τέτοια ντερμπάρα και πας και κάνεις αυτή την μ@λ@κι@. Για ποιο λόγο;

 Y.γ 2: Ο Σιμόες φαίνεται ή ξενερωμένος ή σκασμένος ή και τα δύο, πάντως απέχει έτη φωτός φέτος από τον καλό του εαυτό!

Υ.γ 3: Νομίζω δεν έχει ξαναγίνει στα χρονικά του ελληνικού πρωταθλήματος, πρωταθλήτρια ομάδα να έχει τόσο μικρό βάθος στον πάγκο της, τόσες λίγες λύσεις και συνάμα τόσες αναποδιές, ενώ έχει ήδη περάσει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code