ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Γκέλα για Ολυμπιακό,ιστορική νίκη για ΟΦΗ,ΟΦΗ- ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1-0


Ο Όφη υποδέχτηκε τον Ολυμπιακό στο "Γεντί Κουλέ"
στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.Ο ΟΦΗ ήταν αυτός που κέρδισε τον αγώνα με  1-0 χάρη σε τέρμα του Βουό στο 35ο λεπτό της αναμέτρησης.

Α'ΗΜΙΧΡΟΝΟ:
Στα πρώτα λεπτά του αγώνα ο Ολυμπιακός είχε την κατοχή υπέρ του και έλεγχε τον αγώνα.Η πρώτη μεγάλη φάση ήρθε από πλευράς ΟΦΗ όταν ο  Πλατέλλας ντρίμπλαρε τον Γκιλιέρμε, έκανε το σουτ έξω από την περιοχή με το αριστερό, η μπάλα  πήγε πάνω από το δοκάρι στο 19ο λεπτό.Με δεύτερη συνεχόμενη ατομική προσπάθεια, ο Πλατέλλας μπήκε από δεξιά στην περιοχή, εκτέλεσε από τη γωνία, η μπάλα πέρασε ελάχιστα δίπλα από το δεξί δοκάρι.Στο 31ο λεπτό ήταν σειρά του Ολυμπιακού να απειλήσει. Ο Λάζαρος έδωσε στον Ποντένσε, αυτός στον Τουρέ, το σουτ του Ιβοριανού μέσα από την περιοχή πέρασε πάνω από το δοκάρι.Στο 35ο λεπτό ο ΟΦΗ κατάφερε να ανοίξει το σκορ.Ο Κοροβέσης έβγαλε τη σέντρα από αριστερά, ο αφύλαχτος Βουό με καρφωτή κεφαλιά από κοντά δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Γιαννιώτη. Με αυτόν τον τρόπο ολοκληρώθηκε το πρώτο 45λεπτό για τις δύο ομάδες.

Β' ΗΜΙΧΡΟΝΟ:
Χωρίς μεγάλες φάσεις το δεύτερο ημίχρονο.Ο ολυμπιακός αδυνατούσε να δημιουργήσει απειλητικές καταστάσεις στην εστία του ΟΦΗ.Από την άλλη η κρητική ομάδα ήθελε να κρατήσει το 1-0 και είχε οπισθοχωρήσει.Οι τελευταιες προσπάθειες του ολυμπιακού για ισοφάριση σημειώθηκαν στις καθυστερήσεις του αγώνα με δύο σουτ του Νάτχο στο 91ο λεπτό , το ένα πάνω στον Ποτουρίδη, το άλλο πάνω από το δοκάρι.

Με αυτόν τον τρόπο  ο ΟΦΗ απέκτησε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα έχοντας  5 βαθμούς ενώ ο Ολυμπιακός έμεινε 6 βαθμούς πίσω από ΠΑΟΚ ο οποίος είναι πρώτος.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code