ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Διπλό τίτλου ο ΠΑΟΚ,για δύο αποτελέσματα ο Ολυμπιακός

Αναμφίβολα το ντέρμπι της Κυριακής μονοπωλεί την φίλαθλη γνώμη και όχι άδικα, καθώς ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός αναμετρούνται για πρώτη φορά φέτος και πρώτη φορά μετά τα γεγονότα που έλαβαν χώρα στο γήπεδο της Τούμπας την περυσινή αγωνιστική περίοδο.

Ο ΠΑΟΚ κατεβαίνει στην Αθήνα χωρίς τους τραυματίες Ελ Καντουρί και Χατσερίντι, ενώ εκτός αποστολής λόγω πειθαρχικού παραπτώματος βρίσκεται ο Αμρ Ουάρντα, όπως και στον αγώνα με τον Άρη για το Κύπελλο Ελλάδας. Τέλος ο Στέλιος Μαλεζάς κόπηκε επίσης από την 18αδα.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα παρατάξει κατά πάσα πιθανότητα την ομάδα του με 4-2-3-1. Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης θα επανέρθει κάτω από τα δοκάρια αφού εξέτισε την τιμωρία του. Ο Κρέσπο και Βαρέλα θα είναι τα δύο σέντερ μπακ ενώ οι Βιερίνια και Μάτος θα βρίσκονται στα αριστερά και δεξιά της άμυνας αντίστοιχα. Δύο κεντρικά χαφ οι Μαουρίτισιο και Κάνιας, δεκάρι ο Πέλκας και στα ''φτερά'' της επίθεσης οι Λημνιός και Μπίσεσβαρ. Αιχμή του δόρατος, ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς.

Από την άλλη ο Πέδρο Μάρτινς, συμπεριέλαβε για πρώτη φορά τον Γιάγια Τουρέ σε αποστολή για το πρωτάθλημα, θεωρείται εξαιρετικά όμως απίθανο να τον δούμε στο αρχικό σχήμα. Ακόμα, ο Πάπε Σισέ πήρε την θέση του Μιράντα στην αποστολή ενώ έκπληξη προκαλεί το όνομα του Δημήτρη Μάνου στην 18αδα.

Ο Ολυμπιακός θα παραταχθεί πιθανότητα με τους Γιαννιώτη, Σισέ, Μεριά, Ελαμπντελαουί, Τσιμίκα, Μπουχαλάκη, Καμαρά, Ποντένσε, Φορτούνη, Χριστοδουλόπουλο, Γκερέρο σε σύστημα 4-2-3-1.

Εκτός από το γόητρο, ο αγώνας έχει και έντονο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Αν ο ΠΑΟΚ φύγει νικητής απο το Φάληρο και δεν κερδίσει ο Ατρόμητος τον Λεβαδειακό, ο ΠΑΟΚ ανεβαίνει μόνος πρώτος, στο +1 από την ΑΕΚ. Αν από την άλλη ο Ολυμπιακός πάρει τους τρεις βαθμούς, ανεβαίνει αυτός μόνο πρώτος στο +3 από την ΑΕΚ και στο +5 από τον ΠΑΟΚ. Σε περίπτωση ισοπαλίας, ο Ολυμπιακός θα είναι πρώτος με έναν πόντο διαφορά από την ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ 3ος.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι αναμένεται ένας ενδιαφέρων αγώνας.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code