ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Η κούρσα της Premier League ξεκινά!

Δείτε την ανάλυση και τις μεταγραφές όλων των ομάδων.
Το πιο ανατρεπτικό πρωτάθλημα στον πλανήτη σφυρίζει την σέντρα και όλοι περιμένουν τον νέο πρωταθλητή σε μια κούρσα που δεν μπορείς να προβλέψεις τον νικητή.Σε μια μεταγραφική περίοδο που δεν είχε μεγάλα ονόματα και ο κορμός των ομάδων παραμένει ο ίδιος.

Πάμε να τις δούμε αναλυτικά:

Manchester City:Οι πρωταθλητές με τον Pep Guardiola στο τιμόνι ήταν ασταμάτητοι την προηγούμενη σεζόν με 30 νίκες σε 38 παιχνίδια.Το passing game φαίνεται πως βγήκε στον Καταλανό τεχνικό όμως η άμυνα της την πρόδωσε στα σημαντικά παιχνίδια και έτσι δεν μπόρεσε να φτάσει ψηλά και εκτός Αγγλίας σταματώντας στους 8 του Champions League.

Μεταγραφές
:Riyad Mahrez(Leicecter City),Philippe Sandler(PEC Zwolle)

Manchester United:Παρόλο που έκανε ένα πολύ δυνατό ξεκίνημα στην διάρκεια της χρονίας φάνηκε να μην μπορεί να ακολουθήσει τον τρελό ρυθμό που είχε αναπτύξει η συμπολίτισσα και συμβιβάστηκε στο τέλος με την 2η θέση.Δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει την μεγάλη μεταγραφή που έκανε τον Ιανουάριο με τον Alexis Sanchez σταματώντας έτσι στους 16 της διοργάνωσης του Champions League.Ο Mourinho δεν μοιάζει ικανοποιημένος από τον μεταγραφικό σχεδιασμό και περιμένει τουλάχιστον μια ακόμη μεταγραφή.

Μεταγραφές:Lee Grant(Stoke City),Fred (Shakhtar),Diogo Dalot(Porto)

Tottenham Hotspur:Παρόλο που ούτε πέρσι ενισχύθηκε μεταγραφικά κατάφερε να τερματίσει στην 3η θέση με τον Pochettino να φαίνεται ικανός να κρατήσει την ομάδα στις υψηλές θέσεις. Τερμάτισε 1η στον όμιλο του Champions League αλλά στάθηκε άτυχη στην κλήρωση και η Juventus την σταμάτησε στους 16 του θεσμού.

Μεταγραφές:Καμία

Liverpool:Μια χρονιά που δεν θα ξεχαστεί εύκολα από τους φίλους της Liverpool αφού έφτασε μέχρι την πηγή αλλά δεν ήπιε νερό.Μιλάω πάντα για τον τελικό του Champions League όπου τιμωρήθηκε ακριβώς στις θέσεις που πονούσε.Τερμάτισε στην 4η θέση αφού στα τελευταία ματς δεν κοιτούσε το πρωτάθλημα μιας και είχε ήδη κερδίσει μια θέση για την μεγαλύτερη διασυλλογική διοργάνωση.Αρκετές οι μεταγραφές της και με αρκετά χρήματα.

Μεταγραφές:Alisson(Roma),Shaqiri(Stoke),Keita(Leipzig),Fabinho(Monaco)

Chelsea:Μια μέτρια σεζόν που όμως θα την οδηγήσει στο Champions League μετά την κατάκτηση του κυπέλλου Αγγλίας.Αλλαγή προπονητή καθώς ο Konte άφησε την θέση του για τον Sarri ο οποίος έφερε μαζί του και τον Jorginho.Ένας πιο επιθετικογενής προπονητής ίσως οδηγήσει το ρόστερ και στην κατάκτηση της Premier League.

Μεταγραφές:Jorginho(Napoli),Green(Hundersfield),Kovacic(Real Madrid),Kepa(Bilbao)

Arsenal
:Μετά από 22 χρόνια στο τιμόνι των «κανονιών» ο Arsen Wenger αποχωρεί και την θέση του παίρνει ο Emeri ο οποίος θα δοκιμαστεί στα δύσκολα καθώς οι φίλοι της Arsenal περιμένουν το κάτι παραπάνω τα τελευταία χρόνια.Μεταγραφές έγιναν και όλοι περιμένουν να ξεκινήσει το πρωτάθλημα.

Μεταγραφές:Lichtsteiner(Juventus),Leno(Bayern Leverkusen),Sokratis Papastathopoulos(Dortmund),Torreira(Samptoria),Guendouzi(Lorient)

Burnley:Μια ομάδα αποκάλυψη για την περσινή σεζόν αφού οι αρχικές τις προσδοκίες ήταν η παραμονή στην 1η κατηγορία αλλά τελικά κατάφερε όχι μόνο να μπει στην 10αδα αλλά να πάρει την 7η θέση που θα την οδηγήσει στα προκριματικά του Europa League.

Μεταγραφές:Καμία

Everton:Τερμάτισε 8η στην βαθμολογία και δεν κατάφερε να κάνει το κάτι παραπάνω.O Marco Silva είναι έτοιμος για την νέα δοκιμασία!Προσθήκες έγιναν στο ρόστερ και ίσως γίνει πιο ανταγωνιστική στην φετινή σεζόν.

Μεταγραφές:Dinge(Barcelona),Richarlison(Watford)

Leicester:Μετά τον θρίαμβο την σεζόν 2015-2016 δεν πηραν τα μυαλά της αέρα και κοιτάζει πρώτα την παραμονή και μετά την ένταξη στις 10 καλύτερες ομάδες.Κατάφερε να τερματίσει μέσα στην 10άδα και θα ενισχυθεί με 4 νέες μεταγραφές.

Μεταγραφές:Ward(Liverpool),Pereira(Porto),Evans(West Bromwich),Maddison(Norwich)

Newcastle:Κατάφερε να μπει στην 10άδα και να συγκεντρώσει 44 βαθμούς.Κινήθηκε στο μεταγραφικό παζάρι και απέκτησε 5 νέους ποδοσφαιριστές.

Μεταγραφές:Muto(Mainz 05),Schar(La Coruna),Yueng Ki(Swansea),Dubravka(Sparta Praha)

Crystal Palace:Στα τελευταία παιχνίδια έδειξε χαρακτήρα και παρέμεινε δικαιωματικά στην κατηγορία παρόλο που τερμάτισε στην 11 θέση!Έκανε μια αξιόλογη προσθήκη και στόχος της είναι όπως και πολλών άλλων ομάδων η παραμονή στην κατηγορία

Μεταγραφές:Kouyate(West Ham),Meyer(Salke),Guaita(Getafe)

Bournemouth:Μια ακόμη καλή χρονιά και παραμονή για την ομάδα του Eddie Howe.Δύο οι προσθήκες στο ρόστερ και στο μυαλό όλων είναι η εξασφάλιση της παραμονής.

Μεταγραφές:Rico(Leganes),Brooks(Sheffield Utd)

West Ham:Τα «σφυριά» κατέκτησαν την 13 θέση σε μια κακή για τα δεδομένα του συλλόγου χρονιά.Οι μεταγραφές που έγιναν δείχνουν ότι φέτος θέλουν το κάτι παραπάνω αφού ξόδεψαν αρκετές εκατομμύρια λίρες.

Μεταγραφές:Anderson(Lazio),Balbuena(Corinthians),Yarmolenko(Dortmund),Diop(Toulouse),Fabianski(Swansea),Wilshere(Arsenal),Fredericks(Fulham)

Watford:H αλλαγή προπονητή φαίνεται πως της έκανε καλό καθώς απέφυγε τον υποβιβασμό.Κινήθηκε και αυτή μεταγραφικά αποκτώντας 7 παίχτες και περιμένουν μια πιο εύκολη παραμονή στην πρώτη κατηγόρια που αποτελεί πρωταρχικό στόχο της ομάδας

Μεταγραφές:Forster(West Brom),Sema(Ostersunds),Masina(Bologna),Deulofeu(Barcelona),Wilmot(Stevenage),Navarro(Espanyol),Day(Crystal Palace)

Brighton:Οι νεοφώτιστοι κατάφεραν να μαζέψουν 40 βαθμούς και να αποφύγουν τον υποβιβασμό.Πολλές οι προσθήκες και σε αυτό το ρόστερ με σκοπό την εύκολη παραμονή κάτι όμως που δεν θα είναι εύκολο.

Μεταγραφές:Jahanbakhsh(Alkmaar),Tau(Sundowns),Bissouma(LOSC),Button(Fulham),Bernando(leipzig),Andone(La Corunia),Balogun(Mainz 05),Steele(Sunderland)

Huddersfield:Μια ακόμη νεοφώτιστη κοντά στις θέσεις του υποβιβασμού με τον David Wagner να κρατάει την ομάδα στην κατηγόρια και να κάνει και αυτός αρκετές προσθήκες στην ομάδα του.

Μεταγραφές:Diakhaby(Monaco),Durm(Dortmund)Hadergjonaj(Ingolstadt),Kongolo(Monaco),Sobhi(Stoke),Bacuna(Groningen),Hamer(Leicester),Lossl(Mainz)

Southampton:Μια κακή χρονιά για τους <<Αγίους>> οι οποίοι άλλαξαν προπονητή και με τον Mark Hughes κατάφεραν έστω και στα τελευταία παιχνίδια τον υποβιβασμό στην Premiership.Έτοιμοι και αυτοί για την φετινή χρονιά με 4 πολύ καλές μεταγραφές.

 Μεταγραφές:Vestergaard(M'gladbach),Gunn(Manchester City),Elyonoussi(Basel),Armstrong(Celtic)


Νεοφώτιστες:Wolves,Fulham,Cardiff

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code