ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Campionato Ραγδαίες Εξελίξεις:Ανταλλάζει Μπονούτσι-Καλντάρα για Ιγκουαίν η Μίλαν



Ένα πολύ δυνατό "αντίο" έχει δώσει ο Γκονζάλο Ιγκουαίν από εχθές το βράδυ στο Τορίνο και στην ομάδα του και καθώς γράφουν ιταλικά και αγγλικά δημοσιεύματα, παίκτης και Μίλαν συμφώνησαν σε όλα ώστε να ολοκληρωθεί ο δανεισμός του στους Ροσονέρι.
Ο Αργεντινός φορ, που μέχρι πριν 9 χρόνια κόστισε στους Μπιανκονέρι 90.000.000€, φεύγει με ενοίκιο στην ομάδα του Γκατούζο, η οποία θα πληρώσει αρχικά 20.000.000€ για τον δανεισμό του και αργότερα αλλά 36.000.000€ για τα πλήρες δικαιώματα του, ενώ παράλληλα η Γιούβε παίρνει και ένα επιπλέον μπόνους, ως ένα δώρο για την παραχώρηση του Αργεντινού.
Ο Λεονάρντο Μπονούτσι, που πριν μεγάλο χρονικό διάστημα είχαμε γράψει ότι ήταν υποψήφιος προς αποχώρηση απ'τους Ροσονέρι, ζήτησε να επιστρέψει στο Τορίνο και στο σύνολο του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.
Για τον Ιγκουαίν, η Γιουβέντους αποκτά και τον πολυταλαντούχο Ματία Καλντάρα, έναν παίκτη που αγοράστηκε απ'την Μίλαν έναντι 19.000.000 τον Ιανουάριο του 2017 από την Αταλάντα.
Αρχικά υπενθυμίζεται ότι οι πρωταθλητές Ιταλίας έβαλαν "ταμπέλα" στον Γκονζάλο στα 80.000.000€, η Τσέλσι τον ζητούσε πιο φθηνά, ενώ η Μίλαν που μπορούσε να σπρώξει μπόλικο χρήμα, ήταν υπό το φόβο του FFP (Financial Fair Play), με τις 2 πλευρές τελικά να τα βρίσκουν με τον τρόπο που διαβάσατε παρακάτω.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code