ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Άκου κύριε Βέρνμπλουμ!

Η αλήθεια είναι πως προσπαθούσα να κατευνάσω τον θυμό που υπήρχε μέσα μου προτού ξεκινήσω να γράφω αυτές τις γραμμές, ώστε να είμαι όσο πιο αντικειμενικός μπορώ στο θέμα που μονοπώλησε τους ΠΑΟΚτσηδες τις τελευταίες 2 ημέρες.
Αναφέρομαι, προφανώς, στο θέμα της μεταγραφής του Πόντους Βέρνμπλουμ και στα όσα έγιναν έως τα ξημερώματα της Κυριακής, εκεί που με μία δημοσίευση στο κοινωνικό μέσο ''Instagram", ο Γιώργος Σαββίδης ανακοίνωσε με πλάγιο τρόπο το ναυάγιο στην υπόθεση Βέρνμπλουμ και πήρε πάνω του την ολοκληρωτική ευθύνη, όπως όφειλε να κάνει.

Τα γεγονότα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ πάντα, έχουν ως εξής. Ο κύριος Βέρνμπλουμ έφτασε στην Ελλάδα συνοδευόμενος από την γυναίκα του την Παρασκευή και το Σάββατο ξεκίνησαν την αναζήτηση κατοικίας για αυτούς και την οικογένεια τους. Δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω τον ακριβή αριθμό σπιτιών που είδανε, αλλά γνωρίζω πως ήταν μεγάλος. Η κυρία Βέρνμπλουμ δεν έμεινε ικανοποιημένη από αυτά που είδε και σε συνδυασμό με κάποιο θέμα που προέκυψε με το σχολείο των παιδιών, η μεταγραφή δεν μπορούσε να προχωρήσει και το ζεύγος Βέρνμπλουμ πήρε το αεροπλάνο της επιστροφής.
Αυτή είναι η ιστορία που έχει γίνει γνωστή και αυτή είναι η ιστορία που θέλω να πιστέψω εγώ. Γιατί υπάρχει και η πληροφορία πως άλλα συμφώνησαν ο παίχτης με την ΠΑΕ και άλλα ζήτησε μετά όταν ήρθε. Μένει να φανεί τι ισχύει και τι όχι.

Για εμένα κύριε Βέρνμπλουμ, καλύτερα που δεν υπογράψατε με την ομάδα. Και εξηγώ γιατί. Περάσαν δύο (2) μήνες από την κρούση που είχατε από τον ΠΑΟΚ, του οποίου η προσφορά ήταν η μεγαλύτερη που είχατε. Ζητήσατε λίγο χρόνο ο οποίος σας δόθηκε με το παραπάνω. Η ομάδα έφυγε για προετοιμασία δύο φορές, ο προπονητής μοντάρισε την ομάδα και ενέταξε τους καινούργιους παίχτες -δανεικούς και μη- στον περυσινό κορμό. Ήρθε το πρώτο σκέλος των προκριματικών, ο ΠΑΟΚ απέκλεισε πανηγυρικά την Βασιλεία και τότε, αφού δεν μπορούσατε να βρείτε πουθενά αλλού τέτοιο συμβόλαιο που σας προσέφερε ο ΠΑΟΚ, αποφασίσατε να έρθετε.
Και για μία ολόκληρη ημέρα, ένας ολόκληρος μηχανισμός, μια ολόκληρη ομάδα, έτρεχε πάνω κάτω για να βρει κάτι να σας αρέσει ώστε να υπογράψετε το συμβόλαιό σας.

Όχι λοιπόν κύριε Βέρνμπλουμ. Στο DNA αυτού του Συλλόγου, δεν υπάρχει η λέξη "παρακαλάω". Ο ΠΑΟΚ είναι ένας σύλλογος περήφανος, με αξιοπρέπεια αλλά και αυτοσεβασμό. Και δεν έχει ανάγκη παιχτάκια της σειράς. Είναι  μια ομάδα που χάρισε ένα πρωτάθλημα στο χόρτο και δύο κύπελλα. Και εσείς δεν είστε ευπρόσδεκτος σε αυτή.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code