ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Φιλική ισοπαλία,Λεβαδειακός -ΠΑΣ Λαμία 0-0

Μια ακόμη ισοπαλία για τον ΠΑΣ Λαμία αυτή την φορά κόντρα στον Λεβαδειακό. Οι κυανόλευκοι κέρδισαν και πέναλντι με τον Μπαράλες,να το εκτελεί ο ίδιος αλλά τον Μπάγιτς να αποκρούει δύο λεπτά πριν την ληξη.

Τεταρτο φιλικό προετοιμασίας για την Λαμία η οποία μένει μέχρι στιγμής αήτητη. Το θετικό για την ομάδα του Μπάμπη Τεννέ σε όλα μέχρι στιγμής τα φιλικά είναι ότι η ομάδα του δημιουργεί ευκαιρίες, ανεξάρτητα αν δεν έχουν άνεση στο σκοράρισμα.Στα αρνητικά σημεία του παιχνιδιού ο Μπάμπης Τεννές είδε τον Ασιγκμπά να αποχωρεί τραυματίας λίγο  πριν την λήξη του αγώνα.

Στον αγώνα η ομάδα της Φθιώτιδας είχε την κατοχή της μπάλας έκανε κάποιες ευκαιρίες χωρίς όμως να μπορεί να σκοράρει. Η ομάδα του Λεβαδειακού παρουσιάστηκε κινητική,είχε διάθεση αλλά δεν απείλησε ιδιαίτερα την αντίπαλη εστία. Οι "κυανόλευκοι" λίγο έληψαν να πάρουν το παιχνίδι στο 88ο λεπτό όταν ο Μπαράλες κέρδισε πέναλντι,εκτέλεσε ο ίδιος αλλά ο τερματοφύλακας του Λεβαδειακού Μπάγιτς απέκρουσε κρατώντας το "μηδέν" για την ομάδα του.

Επόμενο φιλικό για την Λαμία έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο 8 Αυγούστου με το ΝΠΣ Βόλου στο ΔΑΚ Λαμίας.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code