ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Βρε Έλληνες, το Colony θα το μάθετε;

Πρόκειται σίγουρα για μία από τις πιο υποτιμημένες σειρές που κυκλοφορούν εκεί έξω. Αμερικανικής προελεύσεως και όπως είναι φυσικό εάν στην ίδια την Αμερική δεν της δίνουν την ανάλογη προσοχή τότε λογικό και αναμενόμενο την ίδια αντίδραση να έχουμε και εμείς οι ίδιοι.
Στόχος μου πλέον,(τι πιστεύω αν είναι δυνατόν) να βάλω στα σπίτια σας αυτό του αριστούργημα.

Αυτή την στιγμή παίζει η 3η σεζόν,χωρίς να γνωρίζουμε εάν θα ανανεωθεί για 4η, αν και έτσι όπως κυλούν τα γεγονότα φαίνεται πως θα υπάρξουν τουλάχιστον άλλες δύο σεζόν.

Τα γεγονότα διαδραματίζονται από το 2015 και παρουσιάζουν ουσιαστικά τον κόσμο που ζούμε σήμερα πιο ωμά . Με μία δικτατορική κυβέρνηση, η οποία επιθυμεί να βγάζει προς τα έξω πως όλα λειτουργούν δημοκρατικά στον «μικρόκοσμο» της Αμερικής και drones να περιφέρονται και να σε ελέγχουν ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Το ενδιαφέρον στην όλη υπόθεση ; Όλο αυτό το σκηνικό υπάρχει , διότι κάποια μεγαλύτερη δύναμη έχει επιλέξει να χωρίσει τις Η.Π.Α σε στρατόπεδα, μη μπορώντας ο κάτοικος μίας πολιτείας να μεταφερθεί σε μία άλλη.

Παρακολουθούμε εμείς τις προσπάθειες μίας οικογένειας που ζει στο Los Angeles, με τον πατέρα να έχει επιλέξει να βρίσκεται με την πλευρά των κυβερνώντων και την σύζυγο στους αντιεξουσιαστές. Γιατί συμβαίνει αυτό ; Ποια η αντίδραση των παιδιών; Γνωρίζει ο ένας την ζωή του άλλου, ξέρουν ποιοι πραγματικά είναι οι διπλανοί τους ;

Το Colony είναι σίγουρα μία από τις καλύτερες σειρές που έχει βγάλει η τηλεόραση και αξίζει να την παρακολουθήσεις .

Η υπόθεση :

Η σειρά, Colony, διαδραματίζεται στο 2015, και ακολουθεί χαρακτήρες που ζουν στο Los Angeles, σε μία περίοδο κατοχής. Κάποιοι συνεργάζονται με την κυβέρνηση και επωφελούνται από τη νέα τάξη πραγμάτων, ενώ άλλοι επαναστατούν και θα υποστούν τις συνέπειες. Το Colony είναι μία δραματική σειρά που εστιάζει στην οικογένεια, όπου σε μία κοινωνία με αντιτιθέμενες δυνάμεις αναγκάζεσαι να πάρεις δύσκολες αποφάσεις προκειμένου να κρατήσεις την οικογένεια σου ενωμένη και να επιβιώσεις αυτόν τον σκληρό αγώνα!


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code