ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Campionato:Το πρόγραμμα των συλλόγων που συμμετέχουν στο International Champions Cup


Μπορεί το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας να έχει φτάσει στο τέλος του, αλλά η ποδοσφαιρική δράση συνεχίζεται με το Διεθνές Κύπελλο Συλλόγων ή αλλιώς International Champions Cup. Φυσικά δεν πρόκειται να λείψουν σε ένα ακόμα κύπελλο οι Big 4 του Ιταλικού ποδοσφαίρου. Ας τα πάρουμε τα πράγματα με την σειρά:

Γιουβέντους: Οι Μπιανκονέρι θα δώσουν 4 φιλικά παιχνίδια σε 4 διαφορετικές πολιτείες των ΗΠΑ, αρχής γενομένης απ'το ματς με την Μπάγερν στις 25/7, στο γήπεδο της Φιλαδέλφεια στις 02.05 ώρα Ελλάδας, 3 μέρες αργότερα με την Μπενφίκα του Σάμαρη στις 28/7 στο γήπεδο της Ρέντ Μπούλ της Νέας Υόρκης στις 20.05 ώρα Ελλάδας, ενδιάμεσα θα παραδώσει ένα πολύ καλό τεστ απέναντι στην ομάδα επίλεκτων του MLS, στην Ατλάντα, τα ξημερώματα της Πέμπτης (02.05 ώρα Ελλάδας) και το πιο δυνατό φιλικό της στις 5/8 με την Ρεάλ Μαδρίτης, σε μια συνάντηση του Κριστιάνο Ρονάλντο με την πρώην ομάδα του στο FedEx Field της Ουάσινγκτον, ώρα 01.05 Ελλάδας.

Ρόμα: Οι Ρωμαίοι θα τεστάρουν τις δυνάμεις τους απέναντι σε πιο ισχυρούς αντιπάλους, σε Αμερικάνικο έδαφος επίσης. Πρώτο ματς με την Τότεναμ, του Κέιν και της παρέας του, στο Σαν Ντιέγκο της Καλιφόρνια, στις 26/7, με ώρα έναρξης στις 05.05 ώρα Ελλάδας. Σχεδόν 1 βδομάδα μετά, 1 Αυγούστου, ταξιδεύουν στο Λος Άντζελες για να κοντραριστεί με την Μπαρτσελόνα, στην προαναφερθείσα ώρα με την χώρα μας με τους πετεινούς, ενώ το τελευταίο τους παιχνίδι θα το δώσουν απέναντι στην Ρεάλ, στο Ιστ Ρούθεφορντ του Νιου Τζέρσει στις 03.05 ώρα Ελλάδας.

Ιντερ: Το νέο πιο υπολογίσιμο σύνολο των Νερατζούρι (ως κύριες παρουσίες τον "Νίντζα" Ναινγκολάν, και του "Κανονιού" Ικάρντι) αντίθετα με τις άλλες ιταλικές, προετοιμάζεται σε διαφορετικά σημεία του πλανήτη για την νέα σεζόν που έρχεται. Συγκεκριμένα το 1ο ματς θα δοθεί στο Άλιανζ Ριβέρα της Νις με την Τσέλσι στις 28/7 στις 21.05 το βράδυ. 6 μέρες μετά, θα ταξιδέψει πίσω στην βάση, για το παιχνίδι με την Λιόν, ξανά στις 21.05 στο Βία Ντελ Μάρε της Λέτσε, ενώ 7 μέρες ύστερα ταξιδεύει δυτικότερα στην Μαδρίτη και στο Γουάντα Μετροπολιτάνο της Ατλέτικο του Γκριεζμάν, 1 ώρα αργότερα (22.05).

Μίλαν: Έπειτα από την νίκη της στα δικαστήρια, της επιστροφής της απόφασης του CAS και την επιστροφή της στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, δίνει και αυτή με την σειρά της τα φιλικά της παιχνίδια επί αμερικανικού εδάφους. Πρώτο με την Μάντσεστερ Γιουνάιντεντ στις 26/7 στο Στάμπχαντ Σέντερ του Κέιρσον στις 06.05 το πρωί ώρα Ελλάδας, 1/8 με την Τότεναμ στο Μινεαπολις, 03.05 το πρωί ώρα Ελλάδας, και 4 μέρες αργότερα στην Σάντα Κλάρα με την Μπαρτσελόνα, επίσης στις 03.05 το πρωί.

Οι τηλεοπτικές μεταδόσεις της διοργάνωσης καλύπτονται από τα κανάλια της NovaSports.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code