ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Μετά τον Ρονάλντο... ποιός;

Η πρώτη ημέρα στην Μαδρίτη ξημέρωσε χωρίς τον Κριστιάνο.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν ανήκει πλέον στην Ρεάλ Μαδρίτης αφού μετακόμισε στο Τορίνο για λογαριασμό της Γιουβέντους. Πλέον στο Μαδριλένικο "στρατόπεδο" ψάχνουν τον πιθανό αντικαταστάτη του σουπερστάρ Πορτογάλου.


Μια από αυτές τις περιπτώσεις είναι ο Γκάρεθ Μπέιλ ο οποίος τη χρονιά που μας πέρασε ταλαιπωρήθηκε πολύ από τραυματισμούς, πράγμα που τον άφησαν εκτός δράσης. Ο Ουαλός έδειξε ότι μπορεί να βοηθήσει την ομάδα του και αυτό φάνηκε στο τελικό του Τσάμπιον Λιγκ όπου ήταν ένας εκ των κορυφαίων. 

Ο Αργεντινός σούπερσταρ της Γιούβεντους αναμένεται να αποχωρήσει από το Τορίνο μετά την έλευση του Κριστιάνο Ρονάλντο.  Ο λόγος για τον Ντιμπάλα ο οποίος έκανε μια εξαιρετική σεζόν με την "Γηραιά κυρία" και ίσως ήρθε η ώρα να "κουνήσει" μαντήλι για μια ακόμη μεγάλη μεταγραφή εντός της Ευρώπης.

Μετά από μια "δαιμονιώδη" φόρμα με τους "Μπλε" και μια πρωταγωνιστική συμμετοχή στο Μουντιάλ της Ρωσίας ο Έντεν Αζάρ είναι ένας από τα ονόματα που θα ακουστούν ώστε να πλαισιώσουν το ρόστερ της Ρεάλ Μαδρίτης. Ο 27χρόνος μέσος φαίνεται αρνητικός να συνεχίσει στην ομάδα του Λονδίνου και όσο αυτό υφίσταται, μια μετακίνηση στην Μαδρίτη είναι πολύ πιθανή.

x

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code