ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Συμφώνησε με Ταύρο για την επίθεση - κλείνει και ο Άλεφ στα χαφ!

Η Ένωση έχει συμφωνήσει σε όλα με την Τορίνο και τον παίκτη για μονοετή δανεισμό οψιόν αγοράς. Προσπάθεια για να κλείσει άμεσα και ο Άλεφ!
Ο Μπογέ είναι ένας παίκτη νεαρής ηλικίας αλλά ήδη με πολλές συμμετοχές στα πρωτάθλημα της Αργεντινής, της Ιταλίας και της Ισπανίας, έχοντας συνολικά στα 22 του 115 συμμετοχές, 7 γκολ αλλά και ισάριθμες ασίστ. Μπορεί να παίξει σε όλες τις θέσεις της επίθεσης, με τις περισσότερες όμως συμμετοχές του να είναι στη θέση του φορ. Έρχεται έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα, καθώς συμμετέχει στην προετοιμασία της Τορίνο από τις 6 Ιουλίου.

Η ΑΕΚ είχε μεγάλο ανταγωνισμό στην προσπάθεια της να τον πάρει ως δανεικό αφού πολλές ακόμα Ιταλικές ομάδες έδειξαν ενδιαφέρον αλλά η Ένωση κατόρθωσε να τον κλείσει αυτή μέσω της προοπτικής για συμμετοχή της στο Champion League. Είναι μία υπόθεση που δούλευε πολλούς μήνες ο Λυμπερόπουλος και προχώρησε άμεσα μόλις η Τορίνο απέκτησε κάποιους παίκτες στην μεσοεπιθετική της γραμμή και ο προπονητής της έδωσε το ΟΚ για την παραχώρηση του παίκτη.

Ο δικέφαλος έχει συμφωνήσει σε όλα με την ομάδα και έχει στείλει τα συμβόλαια για να υπογραφούν και από την Ιταλική ομάδα. Η συμφωνία είναι για 1+3 χρόνια όπως δηλαδή και του Λιβάγια. Η μεγάλη μάχη όμως έγινε στο ύψος της οψιόν όπου καθοριστικό ρόλο για την ολοκλήρωση της μεταγραφής έπαιξε η συνάντηση του Μελισσανίδη με τα αδέρφια και μεγαλο-ατζέντηδες Βλάντο και Ζόραν Λέμιτς. Η συμβολής τους λοιπόν ήταν καθοριστική για να μπορέσει η Ένωση να ρίξει την οψιόν αγοράς σε μονοψήφιο νούμερο και να έχει πραγματικές δυνατότητες για την ενεργοποίηση της οψιόν καθώς η οψιόν αγοράς του παίκτη στον περσινό δανεισμό του στην Θέλτα ήταν στα 14εκατ. ευρώ. αλλά η ΑΕΚ κατάφερε να τη ρίξει στα 6εκατ. ευρώ. Έτσι σε περίπτωση που ο παίκτης πείσει για τις πολλές δυνατότητες που πιστεύουν οι άνθρωποι της ΑΕΚ ότι έχει, τότε θα ενεργοποιήσουν την οψιόν του. Η Ένωση επίσης θα καλύψει εξ ολοκλήρου το συμβόλαιο του παίκτη που ανέρχεται στις 600.000 ευρώ συν κάποια μπόνους. Ο παίκτης αναμένεται να ταξιδέψει άμεσα στην Αθήνα για να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα.

Στην άλλη θέση αυτή του χαφ που καίει άμεσα την ομάδα η απόκτηση ενός παίκτη, η ΑΕΚ προχωράει για απόκτηση με τη μορφή δανεισμού με οψιόν αγοράς του βραζιλιάνου μέσου Άλεφ Ντο Σάντος, που πέρυσι ξεχώρισε με τον Απόλλωνα Λεμεσού τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο Europa League. Μάλιστα δεν αποκλείεται η οψιόν να ενεργοποιηθεί και πριν το ερχόμενο καλοκαίρι καθώς στην ΑΕΚ πιστεύουν πολύ στον Άλεφ ως έναν παίκτη που μπορεί να βοηθήσει άμεσα αλλά και ως μεγάλη επένδυση. Πρόκειται με έναν ψηλό μέσο με ύψος 1,86 ο οποίος είναι καθαρός κόφτης και μπορεί να δέσει άψογα με το Σιμόες καθώς έχει και δημιουργικές ικανότητες και να παίξει στη θέση του. Όλα τα παραπάνω καλύπτουν άψογα τον Μαρίνο που ήθελε παίκτη με αυτά τα χαρακτηριστικά έτσι ώστε να ενεργοποιήσει το πλάνο του για ανέβασμα του Σιμόες ώστε να πιέζει πιο ψηλά και να κλέβει μπάλες. Να θυμίσουμε ότι πέρυσι ο Σιμόες ήταν ο καλύτερος στον τομέα των κλεψιμάτων στο πρωτάθλημα και είναι σίγουρο ότι θα βοηθήσει πάρα πολύ πιέζοντας πιο ψηλά τις αντίπαλες ομάδες. Παράλληλα ο βραζιλιάνος θα αποκτήσει το ρόλο του καθαρού εξαριού όπου θα παίρνει τη πρώτη μπάλα και θα μοιράζει το παιχνίδι. Τέλος να τονίσουμε ότι ο νεαρός έχει συμμετοχές και με την U20 της Εθνικής Βραζιλίας.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code