ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ:Μιλάει ΚΑΙ με Σενγκέλια ο Παναθηναικός, στα υπόψιν και άλλοι για τη θέση ''4''

Σύμφωνα με ρεπορτάζ, ο Παναθηναικός μετά την απόκτηση του Κιθ Λάνγκφορντ ετοιμάζεται για ακόμα μια κίνηση για ενίσχυση στο έμψυχο δυναμικό του.
Επιμέλεια:Αντώνης Παναγόπουλος

Η διοίκηση των ''πρασίνων'' έχει ήδη προσεγγίσει τον Τορνίκε Σενγκέλια, ο οποίος είναι η νούμερο ένα επιλογή για την κάλυψη της θέσης του βασικού πάουερ φόργουορντ του ''εξάστερου''. Ο Γεωργιανός ψηλός της Μπασκόνια έχει έρθει σε επαφή με τους ανθρώπους του ''τριφυλλιού'' , με μοναδικό εμπόδιο τη διαφορά στο οικονομικό! Παράλληλα πάντως ο Παναθηναικός αναμένεται να εξετάσει και άλλες περιπτώσεις παικτών, σε περίπτωση που ναυαγήσει του Σενγκέλια. Μεταξύ αυτών βρίσκεται ακόμα και ο Κρις Σίγκλετον, ο οποίος ναι μεν θεωρείται free agent και παρελθόν από τον Παναθηναικό, ωστόσο δεν αποκλείεται οι δύο πλευρές να επαναπροσεγγίσουν το θέμα, όσο ο Αμερικανός δε βρίσκει συμφέρουσα πρόταση από άλλη ομάδα. Στην περίπτωση του Σενγκέλια πάντως, ο Γεωργιανός είχε αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο μετακίνησης στον Παναθηναικό μετά το τουρνουά της Σύρου προ ολίγων ημερών.

Ναυαγεί του Κοπόνεν


Την ίδια ώρα, η υπόθεση του Πετερι Κοπόνεν που βρισκόταν στο προσκήνιο φαίνεται πως έρχεται σε οριστικό ναυάγιο μετά την απόκτηση του Κιθ Λάνγκφορντ, αφού από ότι φαίνεται οι ''πράσινοι'' δεν θα κινηθούν για άλλο γκαρντ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code