ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός 73-58. Εκμεταλλεύτηκε το πλεονέκτημα τής έδρας ο Παναθηναϊκός

Στο Ο.Α.Κ.Α. διεξήχθει ο τρίτος τελικός της ελληνικής Basket Leagueστην σκιά του χαμού του Παύλου Γιαννακόπουλου. Παναθηναικος και Ολυμπιακός θέλουν την νίκη μετά τους δύο πρώτους αγώνες με σκορ 1-1.
Ο Παναθηναϊκός είναι λίγο  καλύτερος στο πρώτο δεκάλεπτο και έχει ένα μικρό προβάδισμα υπέρ του με 19-15. Καλύτερος και στο δεύτερο δεκάλεπτο ο Παναθηναϊκός ενώ τα ποσοστά των παιχτών του Ολυμπιακού πέφτουν και έτσι οι "πράσινοι" ξεφεύγουν στο ημίχρονο με 10 πόντους διαφορά 38-28.

Στο τρίτο δεκάλεπτο Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός θα παλέψουν για το ροζ φύλλο αγώνα με την σειρά όπως αναφέραμε να είναι στο 1-1.
Το ίδιο έργο και στην τρίτη περίοδο με τους παίχτες του Παναθηναϊκού να παίζουν άμυνα και να μην επιτρέπουν σε αυτούς του Ολυμπιακού να  παίξουν το παιχνίδι τους και η διαφορά στο τέλος του τρίτου δεκάλεπτου να είναι στο +12, 54-42. Στο τέταρτο δεκάλεπτο ο Παναθηναϊκός πάτησε γκάζι και αύξησε την διαφορά μέχρι το +19 ο Ολυμπιακός προσπάθησε να επιστρέψει αλλά δεν τα κατάφερε. Το παιχνίδι τελείωσε με την διαφορά στους+15 73-58 και 2-1 στην σειρά για τον Παναθηναϊκό.

Τα δεκάλεπτα: 19-15, 38-28, 54-42, 73-58.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code